Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Asus O!Play BDS-700 hibás
Ok,köszönöm.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6166
1 hour ago, szaby72 said:
????
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
On 2018. 05. 02. at 9:16 PM, tonee73 said:
A hirdetést átraktam a helyére.
????
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6166
37 minutes ago, szaby72 said:
UP!
A hirdetést átraktam a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Szia!
Ha posta játszik, akkor elvinném.
Üdv: Tamás
Mától 4000FT
Sziasztok.Ebay-os rendelés után egy hibás készüléket kaptam.Az első bekapcsoláskor minden működőt 5 percig aztán eltűnt a kép a hdmi kimenetről.kikapcsoltam és azóta csak a Bray lejátszó rész zizeg,de semmi nem történik,a készenléti fény sem világit.Belenéztem de nem vagyok szerelő semmi égés ,kondi púposodás nem látszik!.Hibásként árulóm igy garancia nincs.A világítós táv hibátlan.
Budapest Zugló.
I.Ár: 6000Ft