Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Trinity 6-X 3 utas hangváltópár teljesen új, beépitetlenül
-
- V.I.P.
- Értékelés: 52
A nagy érdeklődésre való tekintettel zárom a hirdetést ill. egyúttal szétszedésre kerülnek a hangváltók.
-
- V.I.P.
Ez hány ohm-os?
Elvileg 4 ohm-os! Ha jól gondolom, akkor a Swans TS6 hangfalának hangváltója! Ott a névleges impedancia 4 ohm-nak van írva! talán ATC Béla meg tud ebben erősíteni.
Ez hány ohm-os?
-
- V.I.P.
Sziasztok!
Eladó lenne egy teljesen új, 3 utas Trinity 6-X típusú hangváltópár, gyári dobozában!
Sok mindent nem tudok róla, az itthon levő hangszóróim teszteléséhez vettem, hogy alkalomadtán egy hangfalépítéskor egy adott összeállításban adott hangszórókkal milyen hangzást adna, de nem jutottam el még odáig, hogy neki fogjak, és egyenlőre nem is tudom, hogy mikor lesz rá időm.
Szóval ha lesz rá igény, és meg tudunk egyezni, akkor megy, ha nem, akkor valószínűleg darabjaira szedem és más régebbi hangváltóim (pl. hasonló vagy ezekkel egyező értékű) kondenzátorainak kicserélésére megtartom.
Sajnos nem emlékszem, hogy anno mennyi volt eredeti áron, mert több más hangszóróval együtt vettem és a számlát valahova eltettem, ezért ha túl magas lenne az irányár, akkor elnézést és javítsatok ki! Köszönöm!
Az irányára legyen 16900 Ft!
Helyileg Vácon található és természetesen előre utalás után ajánlott levélként vagy ha valaki sima MPL postacsomagként kéri, akkor ezzel a feladási móddal postázom is az utalás beérkeztét kővető 1, legfeljebb 2 napon belül!
Érdeklődni privát üzenetben vagy itt, ill. az alábbi telefonszámon lehet: + 36 30 44 22 643