Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tamron 28-200F/2.8-5.6 Di III RXD

Objektívek, hordtáskák, állványok
horty911
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Tamron 28-200F/2.8-5.6 Di III RXD

Hozzászólás Szerző: horty911 »

tonee73 írta:
2026.07.23., csüt. 18:36
horty911 írta:
2026.07.22., szer. 14:30
Eladásra kínálom a fenti objektívet.
Mivel jelentésre nem tudok válaszolni, itt írom: ha szeretnél valamit módosítani akkor azt is írd le a jelentésben, hogy mi legyen az.
Egyébként nehezen tudjuk megoldani... gondolkodik.gif
Üdv
Nem tudom, hogy miként működik, azt hittem, hogy újra szerkeszteni tudom majd a hozzászólást. De ezek szerint nem. Szeretném kiegészíteni a címet annyival, hogy " a leírás frissült" és a szöveget erre cserélni. Illetve a képeket is kicserélni frissen készült fotókra. Vagy ha egyszerűbb úgy, törölni és újra létrehozni.

"Eladásra kínálom a fenti objektívet. Első és hátsó védő sapkával, napellenzővel. Jó állapotban van, a zoom gyűrű van enyhén megnyúlva, ezzel együtt jól csúszik, ahogy a fókusz gyűrű is. Nincs rajta semmilyen sérülés. Nagyon jó utazó zoom és meglehetősen éles és szép színekkel dolgozik. Nem lehet benne csalódni, ebben van tapasztalatom!

Kiegészítés: a hirdetés feladásakor nem voltam eléggé körültekintő és egy fontos részlet nem került leírásra. A front lencsén enyhe karc található, erről képeket is láttok, azonban ez a vele készült képeken nem látszódik, azaz úgymond csak esztétikai hiba. Már én is így vásároltam. A korrektség kedvéért az árat eszerint lecsökkentettem.

Érdeklődni privátban, csomagküldéssel és személyes átvétellel is kérhető. Ha további képekre szükségetek lenne az objektívről, avagy a vele készült képekre vagytok kíváncsiak, küldöm!
Serial Nr.: 002918
Az ár valamelyest alkuképes!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!"

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6675

Re: Tamron 28-200F/2.8-5.6 Di III RXD

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

horty911 írta:
2026.07.22., szer. 14:30
Eladásra kínálom a fenti objektívet.
Mivel jelentésre nem tudok válaszolni, itt írom: ha szeretnél valamit módosítani akkor azt is írd le a jelentésben, hogy mi legyen az.
Egyébként nehezen tudjuk megoldani... gondolkodik.gif
Üdv
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

horty911
Értékelés: 0

Tamron 28-200F/2.8-5.6 Di III RXD

Hozzászólás Szerző: horty911 »

Eladásra kínálom a fenti objektívet. Első és hátsó védő sapkával, napellenzővel. Jó állapotban van, a zoom gyűrű van enyhén megnyúlva. Nincs rajta semmilyen sérülés. Nagyon jó utazó zoom és meglehetősen éles és szép színekkel dolgozik. Nem lehet benne csalódni, ebben van tapasztalatom!
Érdeklődni privátban, csomagküldéssel és személyes átvétellel is kérhető. Ha további képekre szükségetek lenne az objektívről, avagy a vele készült képekre vagytok kíváncsiak, küldöm!
Serial Nr.: 002918
Az ár valamelyest alkuképes!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
IMG_20260717_161312.jpg
IMG_20260717_161232.jpg
IMG_20260717_161044.jpg
IMG_20260717_161157.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Fényképezőgépek, videokamerák és tartozékok (kínál-keres)”