Nem tudom, hogy miként működik, azt hittem, hogy újra szerkeszteni tudom majd a hozzászólást. De ezek szerint nem. Szeretném kiegészíteni a címet annyival, hogy " a leírás frissült" és a szöveget erre cserélni. Illetve a képeket is kicserélni frissen készült fotókra. Vagy ha egyszerűbb úgy, törölni és újra létrehozni.
"Eladásra kínálom a fenti objektívet. Első és hátsó védő sapkával, napellenzővel. Jó állapotban van, a zoom gyűrű van enyhén megnyúlva, ezzel együtt jól csúszik, ahogy a fókusz gyűrű is. Nincs rajta semmilyen sérülés. Nagyon jó utazó zoom és meglehetősen éles és szép színekkel dolgozik. Nem lehet benne csalódni, ebben van tapasztalatom!
Kiegészítés: a hirdetés feladásakor nem voltam eléggé körültekintő és egy fontos részlet nem került leírásra. A front lencsén enyhe karc található, erről képeket is láttok, azonban ez a vele készült képeken nem látszódik, azaz úgymond csak esztétikai hiba. Már én is így vásároltam. A korrektség kedvéért az árat eszerint lecsökkentettem.
Érdeklődni privátban, csomagküldéssel és személyes átvétellel is kérhető. Ha további képekre szükségetek lenne az objektívről, avagy a vele készült képekre vagytok kíváncsiak, küldöm!
Serial Nr.: 002918
Az ár valamelyest alkuképes!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!"