Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó Nikon: D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm, tartozékok

Objektívek, hordtáskák, állványok
rukh
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 50

Eladó Nikon: D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm, tartozékok

Hozzászólás Szerző: rukh »

Eladó egy Nikon D500 gép és tartozékai, kiegészítői:
D500.jpg
- Nikon D500 (S/N: 60684xx) + MH-25a töltő + magyar kézikönyv + USB kábel + EN-EL15 és -15b 0-ás akku +
SanDisk Extreme SDHC UHS-I 16GB és Ultra 16 GB memóriakártya -- 225 eFt;,
- AF-S Nikkor 17-55 mm 1:2.8 G ED DX HOYA HD 77 mm UV szűrővel ----- 83 eFt;
- AF-S Nikkor 18-140 mm 1:3.5-5.6 G ED VR DX, SIRUI 67 mm Nano UV Pro MRC szűrővel ---- 58 eFt;
- Jupio markolat - 12 eFt;
- JJC vezetékes távkioldó - 3 eFt;
- GP-1 GPS egység - 3 eFt;
- 3 db K&F Concept Nano series 67 mm szűrő: CPL, ND8, ND1000 - 3 eFt;
- EasyCover terepszínű, a kameravázat ütés és karcolódás ellen védő műanyag tok -- 3 eFt.

A D500 a Nikon sokak szerint legjobb DX kamerája, masszív, gyors, sokoldalú gép. Sok leírás (méltatás) található a neten, egy részletes közülük:

[link]

A 17-55 nagy fényerejű, csúcs profi Nikon lencse, a 18-140 pedig egy remek, univerzális (könnyű utazó zoom, az áránál lényegesen jobb minőségű).

A gépváz esztétikailag kifogástalan, az LCD kijelzőn még rajta a fólia, műszakilag semmi hibája, a gumik sehol sem nyúltak meg. Közel 20 ezer expoval vettem 2023-ban, a mai napon 29979 a szám. Videózásra gyakorlatilag nem használtam, próba céljából talán 15-20 percnyi anyag készült. A lencsék nem porosak, nem gombásak, a gumik nem nyúltak meg, előírásszerűen működnek. A tokokban lévő szűrőket nem használtam. A Jupio markolatot újonnan vettem szakboltban, tökéletesen működik.

A gép átvételekor a volt tulaj nem találta a rengeteg fotós holmija között az eredeti dobozát, helyette adta az elismert magyar természetfotós, Máté Bence által aláírt D800 dobozt (rajongóknak és gyűjtőknek érdekes/értékes lehet).

Szolnokon található, erősen ragaszkodom a személyes átvételhez és kipróbáláshoz (postázni is tudom, de …). Néha autóval járok a Szolnok-Bp útvonalon, külön megbeszélés alapján házhoz is tudom vinni.

Ha valaki egyben elviszi az összeset, adok hozzá egy (csak két vagy három alkalommal használt) fotós táskát, az árat pedig megbeszéljük.
táska.jpg

Üdv mindenkinek,
Rukh

Válasz küldése

Vissza: “Fényképezőgépek, videokamerák és tartozékok (kínál-keres)”