Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó Xiaomi 14 mobil 28 hónap garanciával

Objektívek, hordtáskák, állványok
rukh
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 50

Re: Eladó Xiaomi 14 mobil 28 hónap garanciával

Hozzászólás Szerző: rukh »

Jégen.

Üdv mindenkinek,
Rukh

rukh
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 50

Eladó Xiaomi 14 mobil 28 hónap garanciával

Hozzászólás Szerző: rukh »

Eladó első tulajdonostól egy fehér, tavaly decemberben vásárolt, még 28 hónap hazai garanciával rendelkező Xiaomi 14 telefon.
MI14.jpg
Esztétikailag és műszakilag kifogástalan, összes tartozéka megvan, nem a gyári tokkal, hanem egy Spigen-nel használtam, ezt is adom. Nem játszottam, streameltem vele, zömében beszélgetésre, naponta pár alkalommal Viber és Messenger üzenetek írására/olvasására, valamint fotózásra (kb. 700 kép) és néhány videó (kb. 50 perc) készítésére használtam.
Pár napja levettem a gyári képernyővédő fóliát, másikra akartam cserélni, azonban a család .... alkalmából meglepett egy másik telefonnal, ezért most fólia nélkül a dobozában pihen. Az eladás oka az új mobil megjelenése.
Számomra különösen fontos volt (az egyéb kiváló tulajdonságai mellett) a fotók/videó remek minősége és az, hogy kényelmesen lehet kézben tartani. A neten sok értékelés, tesztelés található, mindegyik nagyon jóra értékeli.
A telefon Szolnokon található, átadás személyesen. Budapesti átadás megoldható (ill. külön megbeszélés alapján a Szolnok és Bp. útvonalon is). Csomagként is tudom küldeni, a vételár átutalása után, ha megbízol bennem :-).

Ára: 175000 Ft

Üdv mindenkinek,
Rukh

Válasz küldése

Vissza: “Fényképezőgépek, videokamerák és tartozékok (kínál-keres)”