Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di SP USD VC (Canon)
- dreamcatcher
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
- dreamcatcher
- Újonc fórumos
Up neki.
Csere érdekel(ne) Tokina 11-20mm F/2.8 DX-re (szintén Canon), természetesen értékegyeztetéssel.
Kihasználatlanság miatt eladó a címben szereplő Canon bajonettes Tamron (stabilizátoros) objektív. Gyors, és halk objektív, viszont én lőttem vele vagy 50 képet másfél év alatt, inkább fixet használok.
Makulátlan állapotban van, karc-, por- és gombamentes.
Kezdettől fogva védve van a frontlencse egy Hama UV szűrővel, természetesen ezt is adom hozzá.
2015.06.11-i vásárlás, így garanciális még 2020.06.11-ig.
Számlája, doboza, tartozékai (napellenző, első és hátsó kupak) megvannak.
Sorozatszám: 195935
Nagy felbontású képek itt. Egy Canon 650D-n használtam, ha azt ezt a képmennyiséget használatnak lehet nevezni. Készítettem képet úgy is, hogy fent van a vázon, mert volt már, aki meglepődött a méretétől (a 650-es nem része az ajánlatnak ).
Legyen az irányár 85.000 Ft.
Helyileg Sopronban található, hét közben Sopron-Fertőszetmiklós vonalon 17.00 után házhoz tudom vinni.
- dreamcatcher
- Újonc fórumos
Kihasználatlanság miatt eladó a címben szereplő Canon bajonettes Tamron (stabilizátoros) objektív. Gyors, és halk objektív, viszont én lőttem vele vagy 50 képet másfél év alatt, inkább fixet használok.
Makulátlan állapotban van, karc-, por- és gombamentes.
Kezdettől fogva védve van a frontlencse egy Hama UV szűrővel, természetesen ezt is adom hozzá.
2015.06.11-i vásárlás, így garanciális még 2020.06.11-ig.
Számlája, doboza, tartozékai (napellenző, első és hátsó kupak) megvannak.
Sorozatszám: 195935
Nagy felbontású képek itt. Egy Canon 650D-n használtam, ha azt ezt a képmennyiséget használatnak lehet nevezni. Készítettem képet úgy is, hogy fent van a vázon, mert volt már, aki meglepődött a méretétől (a 650-es nem része az ajánlatnak ).
Legyen az irányár 85.000 Ft.
Helyileg Sopronban található, hét közben Sopron-Fertőszetmiklós vonalon 17.00 után házhoz tudom vinni.