Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Makulátlan állapotú Cd-k eladók
Kedves Shimano, úgy látszik, semmit nem értettél meg a helyzetből, vagyis, hogy itt nincs leírt egységes szabályzat, és ami van, az sem lett elmondva, kihirdetve az új belépők részére és nincs betartatva sem egységesen.
Ez lett volna a lényeg, hiszen csak abban az esetben lehet hivatkozni valamiféle kívánt, elvárt magatartásra, ha azzal mindenki tisztában van, azt mindenki tudja.
Mi, "nepperek" - ahogy kedvesen nevezel minket egyszerű tagokat - tehát ezzel nem voltunk tisztában (bár én inkább csak a magam nevében nyilatkozhatok).
Amúgy meg fogalmam sincs továbbra sem, hogy mi az ábra, hiszen arra a kérdésemre, hogy akkor hány hirdetést tehet fel egy hirdető, illetve, hogy hány lemezenként kell, lehet új hirdetést nyitni, továbbra sem kaptam választ. Így aztán marad továbbra is a szimpatikus jelentgetés.
A fórumozásról csak annyit: én csak azokhoz a témákhoz tudok hozzászólni, amik érdekelnek. Ezt eddig is megtettem rendszeresen. Én nem az AVX-el kelek és fekszem és nem lógok itt naphosszat, vadászva a renitens fórumtagokat, ennyi időm nincs, de ha lenne, azt akkor sem ezzel tölteném feltétlenül el.
Hobbim révén bizonyos témákhoz konyítok valamicskét, de ennek megtárgyalására és a zenehallgatásra megvannak a privát kapcsolataim is.Külföldi, zenével kapcsolatos fórumokon is szoktam írni (Stevehoffman, Amazon stb.) mert ott valóban arról beszélnek, ami engem érdekel, emiatt tehát nem feltétlenül kapcsolódok be itt minden diskurzusba. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem vagyok jelen, de ha valakinek ez jön le, akkor sajnálom, nem tehetek semmit ellene.
Ha először csináltad volna,nem szólok semmit,de te ezt csinálod itt folyamatosan,és üzletszerűen.Erre mondtam hogy ember ez itt nem a vatera,és légy szíves egy hirdetésbe pakold a lemezeidet.Erre reagáltál olyan kedvesen,hogy megkértem egy admint igazítson már el.
Csak a lemezek miatt vagy itt,ezt mondod,erre az a válaszom hogy ezért nem kell itt lenni,mert erre tényleg jó a vatera is.Hirdetnek itt aktív fórumozók is lemezeket,normàlis módon,egy topikban.Erre idejön gandy és a többi lemeznepper,és kicseszve a normális módon hirdetőkkel egyenként pakolják fel a lemezeiket.
Ha nem tudtok beilleszkedni el kell menni,nem kötelező itt lenni.
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Mondjuk ez valóban így van.
Most végignéztem a cd-fórumot ebből a szempontból és van akinek 7, azaz hét hirdetése is fent van. Most akkor tehát tudjuk, hogy mihez tartsuk magunkat?)
Kedves Vinkler,
ezt már megette a fene. Minden kép és a szövegek is eltűntek.
(Kb. 15 fotó, lemezenként 5-6 darab - vajon hol vannak?)
Lehet, hogy sok más helyen és alkalommal elmondtátok, hogy milyen módon kívánatos hirdetni, de hozzám ezek szerint ez mégsem jutott el. Én kizárólag a lemezek miatt jöttem fel ide, elég sokan nagy megelégedéssel vásároltak tőlem és néhány alkalommal én is vásároltam már. Néhány éve vagyok itt (igaz, nem folyamatosan), de eddig még semmilyen gond nem volt.
Így engem teljesen váratlanul ért az a beavatkozás.
(Az óvodás jelentgetésről most nem beszélek, felnőtt emberek vagyunk nekem nem kenyerem az ilyesmi. Véleményem szerint a szabályozást nem így kellene megoldani. Nekem pl. eszembe nem jutna, hogy mást azért feljelentsek, mert egyenként rakott fel 5 azaz öt darab lemezt, de úgy látszik különbözőek vagyunk...)
Még ehhez tartozik: egy szabály akkor szabály, ha mindenkire vonatkozik. Ezt betartatni sztem nektek kellene, de részrehajlás nélkül!
"..ha tapasztaltabb fórumosok felhívják rá a figyelmet": "Hé ember! Ez itt nem a Vatera!" - erre a kedves figyelemfelhívásra gondoltál? Ilyenek nálatok a tapasztaltabb fórumosok? Most akkor ki a bunkó, kérdezem szerényen?
Végül köszönöm a felajánlásodat a szerkesztésre vonatkozóan, de nem élnék vele, ha nem baj.
Ha még érdekes számomra a dolog ezek után (még átgondolom), akkor majd felteszem őket magam ezek szerint szigorúan egy hirdetésben.
(Tényleg: hány lemezenként lehet nyitni egy újabb hirdetést itt? Most végignéztem a cd-fórumot ebből a szempontból és van akinek 7, azaz hét hirdetése is fent van. Most akkor tehát tudjuk, hogy mihez tartsuk magunkat?)
gandy
Szia!
Nem nézünk át minden hirdetést, ezt jelentették (nem feljelentették).
Többször, több csatornán elmondtuk, hogy ne legyenek szétbontva a hasonló termékek hirdetései, Cd, lp, kábelek, stb. Ezekre egy téma legyen nyitva. Ha a tapasztaltabb fórumosok felhívják rá a figyelmet, azt ne vedd támadásnak, segíteni szeretnének.
Összevontam a hirdetéseket, nem néztem meg, hogy mi volt benne, de elvileg a fórummotor nem töröl semmit.
Mond meg, hogy mi legyen a cím és átírom neked,
Rakj össze egy összesített hozzászólást ennek szellemében, a többit kitörlöm, hogy korrekt legyen a hirdetés.
Üdv,
Vinkler
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9176
Szia!
Nem nézünk át minden hirdetést, ezt jelentették (nem feljelentették).
Többször, több csatornán elmondtuk, hogy ne legyenek szétbontva a hasonló termékek hirdetései, Cd, lp, kábelek, stb. Ezekre egy téma legyen nyitva. Ha a tapasztaltabb fórumosok felhívják rá a figyelmet, azt ne vedd támadásnak, segíteni szeretnének.
Összevontam a hirdetéseket, nem néztem meg, hogy mi volt benne, de elvileg a fórummotor nem töröl semmit.
Mond meg, hogy mi legyen a cím és átírom neked,
Rakj össze egy összesített hozzászólást ennek szellemében, a többit kitörlöm, hogy korrekt legyen a hirdetés.
Üdv,
Vinkler
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Kérem visszaállítani az eltüntetett fotókat az eredeti hirdetési szövegekkel együtt!!!
Ha másképp nem, akkor egy hirdetésben, de a fotókat és a hirdetési szövegeket kérem vissza!
Nem nagyon értem ezt az eljárást. Ti itt egymást feljelentgetitek, ha nem úgy hirdet valaki, ahogy egy másiknak tetszik?
A kérdéseim a következők a beavatkozásoddal kapcsolatban:
1. Milyen szabályzat, vagy előírás alapján teszed ezt?
2. Milyen tájékoztatást adtok erről az újonnan regisztráló tagoknak? (Azt is kérdezhetném: vajon honnan lehet ezt tudni, hogy hányasával "szabad" feltenni a cédéket? Én semmi ilyen előzetes tájékoztatást nem kaptam.
3. Vajon a többi hirdető hirdetéseivel is ezt teszitek? Vagy csak engem tisztelsz meg vele? Én ugyanis elég sok egyesével feltett lemezt látok még...
Várom a válaszaidat!
Összevontam pár CD-t.
Az árakat írd be kérlek, úgy, hogy most is érthető legyen.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9176
Összevontam pár CD-t.
Az árakat írd be kérlek, úgy, hogy most is érthető legyen.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Frissített lista:
ELADÓ CD-k 2016.04.28..doc
Jó válogatást!
Nem tudom te ki a tököm vagy és milyen jogon, milyen szabályzat alapján utasítasz engem, de ebben a stílusban nemigen fogjuk megérteni egymást. Sztem foglalkozz a saját dolgoddal, hiszen itt rengeteg lemez van fent egyesével és mert mindenkinek az lesz a legjobb.
A józan ész,és az átláthatóság miatt jobb lenne ha minden hozzád hasonló,a többi normális hirdetőt magasról lesz@ró emberke saját topikot csinálna magának.Jelen esetben pl lehetne neked egy gandy lemezboltja topik,és nem ez az egy oldalt lefoglalunk,és egyesével pakolgatunk megoldás,ami csak neked jó,de a többi normálisan hirdetőt ez hátrányosan érinti.
Gondolj bele abba,hogy mi lenne itt ha mindenki ezt csinálná,és a sok esetben több száz lemezt is hirdetők azt csinálnák mint te,azaz egyesével pakolnák fel a lemezeket.
Ez nem a vatera ember.Légyszíves csomagban,azaz egyben,és egy hirdetésbe pakold fel a lemezeidet.
Nem tudom te ki a tököm vagy és milyen jogon, milyen szabályzat alapján utasítasz engem, de ebben a stílusban nemigen fogjuk megérteni egymást. Sztem foglalkozz a saját dolgoddal, hiszen itt rengeteg lemez van fent egyesével és mert mindenkinek az lesz a legjobb.
Ez nem a vatera ember.Légyszíves csomagban,azaz egyben,és egy hirdetésbe pakold fel a lemezeidet.
1550 Ft
1800 Ft
1700 Ft
A Cat Stevens elkelt. Köszönöm a vásárlást!
Vannak még lemezek, válogassatok bátran!
A Cat Stevens megfagyott. (Ez a hidegfront betett neki... )
A legkirályabb soulzene, amit valaha írtak! Az ár alkuképes!
22 letöltésből egy lemez sem talált gazdára?
Várom a kérdéseket (ha vannak) és a bátor ajánlatokat!
Igen, van ilyen, ez az ún. rejtett HDCD. Egy Brubeckem nekem is van ilyen.
Ezekből a kiadásokból nekem is van és igaz, hogy a borító nem mutatja, de a lejátszó kiírja, hogy HDCD.
Az ár alkuképes, tegyetek ajánlatot bátran!
Az ár alkuképes, tegyetek ajánlatot bátran!
Az ár alkuképes, írjatok, tegyetek ajánlatot bátran!
Figyelem: a booklet nem gyűrött, hanem mintás! Teljesen hibátlan állapotú a cd.