Akkor legyen a DIZZY GILLESPIE csak 2.000.-Ft és természetesen a közölt borító fotón nincs az a csík a fején,csak
valamelyik lámpa bevilágíthatott amikor éppen fényképeztem.
Íme egy újabb kép most a borítóról.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Cd lemezek
- adhocjoe
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Dizzy Gillespie "Bird Songs" cd
Eladó a képeken is látható DIZZY GILLESPIE "Bird Songs" c. utolsó lemeze.Ezen felvételek után hasnyálmirigy rákot
mutattak ki nála és már soha többé nem lépett fel.Így valóban az utolsó számai amit maga után hagyott a jazz trombitálás
nagymestere 1992 január 23.-25.-én a New York-i Blue Note Klubban!Megszereztem SACD-változatban is,csupán ezért adom el.
Ár: 2.500.-Ft. Átvehető Bp-en a 11.ker. Móricz Zsigmond téren személyesen.
Tel.: 06 30 354 6280
mutattak ki nála és már soha többé nem lépett fel.Így valóban az utolsó számai amit maga után hagyott a jazz trombitálás
nagymestere 1992 január 23.-25.-én a New York-i Blue Note Klubban!Megszereztem SACD-változatban is,csupán ezért adom el.
Ár: 2.500.-Ft. Átvehető Bp-en a 11.ker. Móricz Zsigmond téren személyesen.
Hazudd az igazat!
- adhocjoe

Re: BEATLES-feldolgozások a javából
A képek meg valahogy nem jelentek meg!Ismét felrakom.
Hazudd az igazat!
- adhocjoe

Eladó Cd lemezek
Eladó a képeken látható "FROM YESTERDAY TO PENNY LANE" c. THE BEATLES-számok feldolgozásai és GEORGE MARTIN 3 kis
zeneműve a DEUTSCHE GRAMMOFON audiophile kiadásában.Ár: 3.000.-
És egy különlegesség "BEATLES FOR BABIES".Itt a LENNON-McCARTNEY SZÁMOKAT a kisgyerekek szája íze szerint játszák le
végtelenül egyszerűen,hogy ilyen dallamok mellett fejlődjön a gyermek hallása.Amerikából lett rendelve. Ár: 2.500.-
A CD-k átvehetők személyesen Bp.-en a 11.ker. Móricz Zsigmond körtéren.A szállítás sokba kerülne 1-1 lemeznél.
zeneműve a DEUTSCHE GRAMMOFON audiophile kiadásában.Ár: 3.000.-
És egy különlegesség "BEATLES FOR BABIES".Itt a LENNON-McCARTNEY SZÁMOKAT a kisgyerekek szája íze szerint játszák le
végtelenül egyszerűen,hogy ilyen dallamok mellett fejlődjön a gyermek hallása.Amerikából lett rendelve. Ár: 2.500.-
A CD-k átvehetők személyesen Bp.-en a 11.ker. Móricz Zsigmond körtéren.A szállítás sokba kerülne 1-1 lemeznél.
Hazudd az igazat!