Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Miles Davis Kind of blue Mastersound Japan gold CD

Cd, Sacd, Minidisc, Compact Casette, írható és üres zenehordozók, üres tokok (másolt jogvédett anyagok hirdetése tilos!)
Lezárt
bodnart
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 204

Miles Davis Kind of blue Mastersound Japan gold CD

Hozzászólás Szerző: bodnart »

Eladó egy szép állaptotban lévő Miles Davis - Kind of blue CD.

Mastersound Gold hosszú tokos Japán kiadás, NEM a rövid tokos USA!

Csak azért adom el, mert két példány van belőle. Az eladó példánynak nincs meg a hosszú tokja!

Amikor megvettem és először hallgattam meg ezt a lemezt ledöbbentem, hogy az általam tizenéve Németországban vett példányhoz képest mekkora eltérés van a két hangzás között a régi javára. Sajnos az új masteren a hangszerek szeparált hallgathatóságára gyúrtak rá, ezen pedig rajta van a zene IS. Olyan mintha egy akusztikus nagyítóval pásztáznánk végig a hallottakat, kiemelve a fontosat, a nem fontostól. Igy sajnos a zenészek interakciója lemaradt az új kiadásról, ami szerintem a sava borsa az előadásnak.

Ez így elsőre furán hangzik, de gondoltam leírom mit lehet várni ettől a lemeztől, abból kiindulva, hogy nekem ezelőtt fogalmam sem volt, hogy ilyen különbség létezik master és master között.

Pest megyében, Telkiben, vagy Budapesten átvehető. Postával, foxposttal küldést vállalok a vevő felelősségére.
Természetesen küldés esetén biztonságosan becsomagolom.

Ára 12.000 Ft.

Érdeklődést privát üzenetben kérnék.
viber_kép_2024-12-15_09-02-38-216.jpg
viber_kép_2024-12-15_09-02-38-327.jpg
viber_kép_2024-12-15_09-02-38-349.jpg
Az alábbi kép NEM az eladó példányról készült, csak illusztráció a hosszú tokról, amivel eredetileg forgalomba hozták. Sajnos ezek a tokok nagyon sérülékenyek, sárgulnak, törnek.
viber_kép_2024-12-15_09-02-38-370.jpg

Lezárt

Vissza: “Minden, ami zenehordozó (kivéve LP - üres tokok, borítók is)”