Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Használt BASF dat masters kazik

Cd, Sacd, Minidisc, Compact Casette, írható és üres zenehordozók, üres tokok (másolt jogvédett anyagok hirdetése tilos!)
Lezárt
Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 255

Re: Használt BASF dat masters kazik

Hozzászólás Szerző: Lacipeti »

Gau de amus igitur…… Elballagtunk!:) Köszönöm a hirdetési lehetősét!

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Re: Használt BASF dat masters kazik

Posta az árban. Többet nem tudok engedni. Így mintegy 1100/db az ár. Nem tudok a piacon olcsóbbat. És még árrés stop is van benne!:)

Lacipeti
V.I.P.
V.I.P.

Használt BASF dat masters kazik

Eladó 30 db, anno olasz studióból vásárolt dat kazetta.

A rajtuk levő felvételek zenei stílusban hanyagolhatóak. Gyermekműsorok, talkshow-k, pár komolyzene, olasz könnyűzene. Az egyszeri felvételt a studio katalizálása kb garantálja. Ott nem foglalkoztak a “rávétellel”, csak azzal, hogy megtartsák az anyagokat.

Én is ezeket használom elég jó magnókban (Teac R10, Sony PCM 7010, stb) és eddig soha nem vilt gond velük. Anno kicsit többet is vettem a kelleténél, így eladnék pár darabot.

Még csak nem is kenyérre kell. Alapból még csak kovászra gyűjtök!:)

A játéidő szerinti megoszlás: 6 db 60, 13 db 46 és 11 db 49 perces kazik. A dat kazikra egyformán jellemző, hogy 2-4 perccel hosszabbak a megadottnál. Tokok szépek, kazik tökéletesek, feliratok vannak.

Ár egyben 35000 ft. Kérésre megbontom vagy ajánlok más kazikat, amikről küldök fotót.

Posta mehet a vevő terhére. Néha megfordulok Budapesten. Oda ingyen el tudom vinni.

A kazik Nógrád (v)megyében, Ludányhalásziban laknak.

Elértek: 06/30/424-0133.

Amennyiben valami kimaradt volna és így szabályszegőnek minősülnék, kérem a moderátorokat, hogy azon nyomban kössenek fel!
Csatolmányok
IMG_4728.jpeg
IMG_4726.jpeg
IMG_4725.jpeg

Lezárt

Vissza: “Minden, ami zenehordozó (kivéve LP - üres tokok, borítók is)”