Tisztelt Vargas!
Amennyiben még élő a hirdetés, engem érdekelne 100 db az említett szalagokból.
Maradok tisztelettel
FG
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Agfa PER 525 stúdió magnószalagok
Re: Agfa PER 525 stúdió magnószalagok
Szia,
néhány kérdés:
- mikori gyártásúak? (1967-1981 között gyártották)
- milyen magon vannak? A képen egy AEG-et látok, de van más változat is? Fém orsós is?
Köszi,
W
néhány kérdés:
- mikori gyártásúak? (1967-1981 között gyártották)
- milyen magon vannak? A képen egy AEG-et látok, de van más változat is? Fém orsós is?
Köszi,
W
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
Re: Agfa PER 525 stúdió magnószalagok
Érdekelne pár szalag. Ha küldesz E-mail címet, akkor tudunk egyeztetni.Vargas írta: ↑2022.12.10., szomb. 09:37Eladó Agfa PER 525 stúdió magnoszalag kitűnő állapotban . Egyszer volt feljátszva de törölve van. Stúdióból származik az archívból.Nem piszkol , nem ragad . Mechlabor stúdió magnóval játszottam fel és a felvétel mint az eredeti. Több darab van belőle. 4000 Ft ( forint) vagy 10 euro árulom 50 drb ig 100 drb felett az árban megegyezhetünk.Galántán (Szlovákia) meghallgatható ( rájátszás is megoldható) . El is tudom küldeni .Vargas
Agfa PER 525 stúdió magnószalagok
Eladó Agfa PER 525 stúdió magnoszalag kitűnő állapotban . Egyszer volt feljátszva de törölve van. Stúdióból származik az archívból.Nem piszkol , nem ragad . Mechlabor stúdió magnóval játszottam fel és a felvétel mint az eredeti. Több darab van belőle. 4000 Ft ( forint) vagy 10 euro árulom 50 drb ig 100 drb felett az árban megegyezhetünk.Galántán (Szlovákia) meghallgatható ( rájátszás is megoldható) . El is tudom küldeni .Vargas
- Csatolmányok
-
- 2BE37D85-07C5-432D-8240-F1AAFC42C2E1.jpeg (120.75 KiB) Megtekintve 623 alkalommal