Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kaposvár és környéke
- krizsi_l
- Nincs visszaút

- Értékelés: 69
- Kapcsolat:
Kaposvár és környéke
Van valakinek kedvenc tesztelős zenéje?
Szerintem mindenkinek van, csak nem akarják bevallani!
Kovtit megkérem hozzon cd-t is mert nála vannak ilyenek.
Kicsit válogatós vagyok a teszt anyagokra. Nem szeretem az effektes, tupírozott, "szétkevert", zengetett stb felvételeket. Az audiofileket sem nagyon. Az előbbiek nem adnak infót a természet hű hang visszaadásról, az utóbbiak meg úgy vannak megcsinálva, hogy egy tökgyalun is "hű b+" módon szólnak.
Nem ellenzem ezek kipróbálását sem, csak igen csalóka eredményre vezetnek. Az igazán hasznos infókat nyújtó felvételeket meg nem mindenki szereti.
- krizsi_l
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Kaposvár és környéke
Jó, nem bánom, te is kérhetsz egyet
Kaposvár és környéke
Szuper!Akkor picit kevesebben leszünk de nem is baj.
Kovti hozza az alces 6-ost plusz egy embert,Lezo a 950-es Philipset bár lehet rábeszélem hogy hozza a Heed-et és a Lupust is,Én/DIY Dac+Hangfal/,Vlaca széket hoz és Valhalla tápot,Krizsi_I hangfalat plusz T34-et.Lajosék elvileg egy másik csöveset.Tőled még kérném hogy pár cd-t is hozzatok!
Amit még kérnék
Én nem kérhetnék egy lingdorf CD-t.......?
Nekem is kérj egyet
Kaposvár és környéke
Szerintem mindenkinek van, csak nem akarják bevallani!
Kovtit megkérem hozzon cd-t is mert nála vannak ilyenek.
- krizsi_l
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Kaposvár és környéke
De.
- krizsi_l
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Kaposvár és környéke
Kaposvár és környéke
Kovti hozza az alces 6-ost plusz egy embert,Lezo a 950-es Philipset bár lehet rábeszélem hogy hozza a Heed-et és a Lupust is,Én/DIY Dac+Hangfal/,Vlaca széket hoz és Valhalla tápot,Krizsi_I hangfalat plusz T34-et.Lajosék elvileg egy másik csöveset.Tőled még kérném hogy pár cd-t is hozzatok!
Amit még kérnék
Kép: Pioneer PDP-428XD; Sony DVP-NS930V QS
Hang: Lyngdorf Audio CD-1 -> Lyngdorf Audio TDAI 2200+ -> Wilson Benesch A.C.T. One
Kábelek: Harmonic Technology Fantasy AC 10; Eupen Digital AC; Harmonic Technology Magic Tweeter; Harmonic Technology Optical Digit; Soner XLR és RCA digit
Kaposvár és környéke
Szóval....
Hangfalkábel
Táplábelek
Dac
Not utánérzés hangfal...legyen mit mihez mérni.
SE 300B 2×párvatt erősítő.
jómagam+1 fő alias Dani kollégám...eddig ez a tuti.
Amit még kérnék
Kaposvár és környéke
Szóval....
Hangfalkábel
Táplábelek
Dac
Not utánérzés hangfal...legyen mit mihez mérni.
SE 300B 2×párvatt erősítő.
jómagam+1 fő alias Dani kollégám...eddig ez a tuti.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kaposvár és környéke
Sziasztok!
Ma kialakult hogy 16-an leszünk maximálisan./van aki csak picit ugrik be/
Pontos névsort nem írnék már, mert aki jön az tudja hogy itt lesz !
Remek buli elé nézünk!
Kaposvár és környéke
Ez is lesz:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=17476
Na ezt útközben bedobhatnád hozzám is
Szia!
Te jössz a találkozóra szombaton nem? Akkor már a szomszédban lesz, így Megfogod és viszed
Kaposvár és környéke
Philips CD930, Mission dac5 mod, Cyrus III, Cyrus PSX-R, hiVOX Alces 6, DIY hangfal Morel,Siltech SPX-20
Siltech spo-18M, Siltech hp-9,Nirvana SL rca, Daruma.
Kaposvár és környéke
...Egy kicsit tartok még a reklámtól, nem nekem, nekünk kell, hogy tetszék hanem azoknak akik potenciális utánépítők. Ennek megismerésére szerveződik a Kaláka tour. ...
Fontosak a visszajelzések, mert tavaszra (ha már meglesz a végleges doboz) terveztük nálam Tatabányán a "befejező" méréseket, aztán lehet, hogy még feljesztjük a váltót - azt mindig lehet
Kaposvár és környéke
A tervezés során volt olyan vélemény is, hogy miért nem veszek egy AN-E kitet. Az kb anyi mint a Kaláka anyagigénye doboz nélkül.
Azt hiszem, ekkora bizniszre már nem csak az angol mondja, hogy valóságos lopás megvenni:) Hol árulják annyiért?
(Olyan nincs, hogy "AN-E KIT". SPKR-** KIT kapható, ám a hozzá ajánlott doboz anyaga, méretei nem egyeznek meg a gyári hangsugárzóéval. V.A.GY. szerint a hangja sem olyan. A nagyon régi AN-E dobozokat se ajánlja. Ahogy mondta, PQ árai a magyar fizetésekhez nagyon nem, de egymáshoz képest mindenképpen a helyükön vannak. Én hiszek neki.)
Annyit tudok, hogy komoly váltó van benne és iszonyú érzékeny...És az anyaga nem pozdorja...Szóval nem is AN E doboz csak valami hasonló)) De úgy is a hang a lényeg.
Ez is lesz:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=17476
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Kaposvár és környéke
A tervezés során volt olyan vélemény is, hogy miért nem veszek egy AN-E kitet. Az kb anyi mint a Kaláka anyagigénye doboz nélkül.
Azt hiszem, ekkora bizniszre már nem csak az angol mondja, hogy valóságos lopás megvenni:) Hol árulják annyiért?
(Olyan nincs, hogy "AN-E KIT". SPKR-** KIT kapható, ám a hozzá ajánlott doboz anyaga, méretei nem egyeznek meg a gyári hangsugárzóéval. V.A.GY. szerint a hangja sem olyan. A nagyon régi AN-E dobozokat se ajánlja. Ahogy mondta, PQ árai a magyar fizetésekhez nagyon nem, de egymáshoz képest mindenképpen a helyükön vannak. Én hiszek neki.)
Kaposvár és környéke
Lehet még jelentkezni a hallgatózásra? Én is kaposvári vagyok.
Figyu Nvoice, van itt egy ilyen!
Köszönöm hogy szóltál!
- krizsi_l
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Kaposvár és környéke
Lehet még jelentkezni a hallgatózásra? Én is kaposvári vagyok.
Figyu Nvoice, van itt egy ilyen!
Kaposvár és környéke
OFFTOPIC:
Nálam van pat007 kábele. Ez az amit információim szerint megvettél.Már megbeszéltem vele, hogy kedden postázva lesz számodra, már csak a pontos cím kell.
(Egyébként nagyon jó kábelt szereztél )
Rengeteg HT kábelem van.Ilyen még nem volt.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kaposvár és környéke
Lemezjátszónk lesz?
Akarsz demózni lemezlejátszóval?
Nem igazán demózni akarok, inkább egy közös tesztelgetést, beszélgetést szeretnék közösen kiválasztott szoftverrel.
Azt hallottam Kváron tombol a lemezjátszó építés, hátha akadna valami rendes darab. Egy majdnem rendeset én is építettem
Te építettél??? Le a kalappal!
Kaposvár és környéke
Vlaca: remélem élénkek az emlékek a mostani hallgatózásról mozo-val mert már alig várom a beszámolót!
Hi!
Konkrétan beleégett a neuron hálózatomba
Bocs hogy nem szóltunk de nagyon hirtelen jött össze és rövid ideig tartott.
Bocsi a rövidke hallgatózási lehetőségért, de sajna mostanában eléggé szűkösen állok az idővel!
Hang: Lyngdorf Audio CD-1 -> Lyngdorf Audio TDAI 2200+ -> Wilson Benesch A.C.T. One
Kábelek: Harmonic Technology Fantasy AC 10; Eupen Digital AC; Harmonic Technology Magic Tweeter; Harmonic Technology Optical Digit; Soner XLR és RCA digit
Kaposvár és környéke
Azt hallottam Kváron tombol a lemezjátszó építés, hátha akadna valami rendes darab. Egy majdnem rendeset én is építettem
Rendes darab az, kellemes hang!!!!!
Ne szerénykedj!!!
Nem szerénykedek, mostanában valahogy nem tetszik.
Pedig szvsz nem rossz pörgető az csak egy jó fono kellene még hozzá.
- krizsi_l
- Nincs visszaút

- Kapcsolat:
Kaposvár és környéke
Rendes darab az, kellemes hang!!!!!
Ne szerénykedj!!!
Nem szerénykedek, mostanában valahogy nem tetszik.
Kaposvár és környéke
Pici névsor akkor azokról akik jönnek és visszaigazoltak:
Nvoice
Krizsi_I
Vlaca
Lajos
Kornél
Kovti
Lezo73/50%-ig biztos/
Csövi+4fő
Holnap még bővül a lista picit
Én is mennék ha az időm is engedi és nem gond.
Bár nem tudom hogy mikor tudok odaérni de délután mindenképpen beesnék egy kicsit.
Ohh igen természetesen rád is számítok!
OK!!
Kaposvár és környéke
Én amit vettem,az 2*2m-es.Nem az van nálad?
pat007 kábele.
Már látom,hogy neked is az van.
Ok félreértettem.
OFFTOPIC:
Nálam van pat007 kábele. Ez az amit információim szerint megvettél.Már megbeszéltem vele, hogy kedden postázva lesz számodra, már csak a pontos cím kell.
(Egyébként nagyon jó kábelt szereztél )
Kaposvár és környéke
Pici névsor akkor azokról akik jönnek és visszaigazoltak:
Nvoice
Krizsi_I
Vlaca
Lajos
Kornél
Kovti
Lezo73/50%-ig biztos/
Csövi+4fő
Holnap még bővül a lista picit
Én is mennék ha az időm is engedi és nem gond.
Bár nem tudom hogy mikor tudok odaérni de délután mindenképpen beesnék egy kicsit.
Ohh igen természetesen rád is számítok!