Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Agile Power Wire tápkábel
Privi ment!
Vetítő:Optoma hd20, Erősítő: Emotiva xpa5, 3, 2, Emotiva xmc1 processzor, Hangfalak:Visaton Vox 252, Visaton alto,Visaton TL-SUB30, DUNE base 3.0 prime, CD:Sony 303ES, Rotel 965BX,Philips cd-650,Philips cd-880,Teac NT-503,
Ne már, nekem is van egy 3 méteres ilyen kábelem, elosztóhoz használtam régen, pont akkor akartam meghirdetni, amikor feltetted gondoltam megvárom míg elmegy a Tiéd, de közben lenullázod az árát? Egyébként Vidor fórumtársunk ilyen tápokat használ a Cary monoblokkokhoz, aztán mégis jól szól a cucca
Az is érdekelne!
Vetítő:Optoma hd20, Erősítő: Emotiva xpa5, 3, 2, Emotiva xmc1 processzor, Hangfalak:Visaton Vox 252, Visaton alto,Visaton TL-SUB30, DUNE base 3.0 prime, CD:Sony 303ES, Rotel 965BX,Philips cd-650,Philips cd-880,Teac NT-503,
Nekem 5.000 ft.- kell!
5.000FT ?! Ha ennyiért se megy el akkor megtartom...
Ne már, nekem is van egy 3 méteres ilyen kábelem, elosztóhoz használtam régen, pont akkor akartam meghirdetni, amikor feltetted gondoltam megvárom míg elmegy a Tiéd, de közben lenullázod az árát? Egyébként Vidor fórumtársunk ilyen tápokat használ a Cary monoblokkokhoz, aztán mégis jól szól a cucca
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1662
5.000FT ?! Ha ennyiért se megy el akkor megtartom...
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
Eladó egy 1m-es Audio Agile Power Wire szerelt tápkábel.
Budapesten személyesen átvehető vagy posta...
Ára: 8.000 Ft