Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Titan Pro III hangsugárzó kábel 2x2,5 m
A kábelt elcsomagoltam egy kedves fórumtársunknak.
Holnap hozzá.
Ha megérkezik hozzá, zárom a hirdetést.
Köszi a válaszokat!
Sajnos egyelőre nem tudom tesztelni, még fontolgatom.
Az biztos, hogy a GX200-asokat nem szeretném egyelőre átkábelezni, de nagyon jó tapasztalataim vannak egyéb Néhai kábelekkel!
Üdv
Acme
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
- madibalage
- Fórumlakó

- Értékelés: 232
Szia!
Hogy viszonyul ez a kábel a Titan II mk1-hez?
Üdv és köszi
Acme
A Gx-ek nagyon szeretik Józsi kábeleit!!! Főleg ha egyszer belülről is átkábelezed a 200at
Szia!
Üdv és köszi
Acme
Szia!
Amikor megvettem újonnan, akkor ez volt nálam meghallgatáson, egy VDH Revolution hangfalkábel helyére került be, nem véletlenül. A Titán II. nem tudok véleményt mondani.
Ha gondolod hozd el, meghallgathatod, összehasonlíthatod. Nem fogsz ebben csalódni, úgy gondolom.
Csak időpont egyeztetése az egész... szívesen látlak.
Ha nem szeretnél utazni, akkor postázni is tudom.
üdv.
Szia!
Üdv és köszi
Acme
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Szia!
Személyesen hol vehető át?
Pusztaszabolcson
Sziasztok.
Feljebb lépés miatt eladó az alábbi hangsugárzó kábel:
Néhai, Hydra Sound - Titan Pro III 2*2,5 m hosszban, banándugókkal szerelve.
A kábelt 2011. áprilisában vettem, azóta nagy elégedettséggel használtam.
Ára: 49.000,-
Személyesen átvehető, postázás a vevő költségére.
Köszi, hogy benéztél, Üdv. Péter