A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zárhatod
Visszakerült eredeti tulajdonosához
Plusz extra, hogy azt a kis piros szigszalagot még én ragasztottam rá 9 évvel ezelőtt fázis jelölésnek. A kis horzsolás élőben nem vészes, köszi Gyuri!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
Eladó a képeken látható Kondo Persimmon gyári szerelésű kábelem 2m hosszúságban.
Sajnos a robot porszívó a kábel felületét megdörzsölte kb. 30 cm hosszúságban. Próbáltam fotózni.
Helyileg Gyulán, de postázhatom is.
Ára a hiba miatt: 290.000Ft
+36 70 459 14 83
Csatolmányok
Lumin X2
Soulution 312
Audio Note AN-E SPE HE
Siltech Royal Signature Empress, Network, 880P, 880i, 880L
Denafrips Artemis
Final Audio D8000 DC Pro, Audio Technica ATH-ADX5000
Siltech 880P, 880i