Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Transparent hardwired optikai kábel 1.8 m
-
luigi80
- Nincs visszaút

- Értékelés: 3
Re: Transparent hardwired optikai kábel 1.8 m
Legyen kerek 10.000 Ft már nem használom a szekrényben van becsomagolva várva a új tulajdonosát.
-
luigi80
- Nincs visszaút

Féláron van a kábel hibátlan állapotban van dobozával, tarozékaival ettől olcsóbb nem lesz már.
-
luigi80
- Nincs visszaút

Legyen az ára 11.000 forint ez már baráti.
-
luigi80
- Nincs visszaút

Transparent hardwired optikai kábel 1.8 m
Sziasztok!
Eladó egy Transparent hardwired optikai kábel 1,8 méteres hosszban újszerű, hibátlan állapotban van csomagolása doboza tartozékai meg vannak. Megtekinthető, átvehető személyesen Budapesten vagy postázni is tudom foxpost a vevő költségére, bár inkább a személyes átadás átvétel híve vagyok. Bolti ár :22.000 ft , Eladási ár :13.000 Ft.
Üdvözlettel ,
Lajos
Eladó egy Transparent hardwired optikai kábel 1,8 méteres hosszban újszerű, hibátlan állapotban van csomagolása doboza tartozékai meg vannak. Megtekinthető, átvehető személyesen Budapesten vagy postázni is tudom foxpost a vevő költségére, bár inkább a személyes átadás átvétel híve vagyok. Bolti ár :22.000 ft , Eladási ár :13.000 Ft.
Üdvözlettel ,
Lajos