Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Harmonic Technology Pro9 Reference hangfalkábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
flac
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Re: Harmonic Technology Pro9 Reference hangfalkábel

Hozzászólás Szerző: flac »

SFI írta:
2026.03.04., szer. 10:45
Üdv, ha mégsem jönnének, akkor lehet, hogy engem érdekelne az ÉN HT gyűjteményembe... 36_1_11.gif
Üdv! Ez most más gyűjteményébe került...

SFI
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 80

Hozzászólás Szerző: SFI »

Üdv, ha mégsem jönnének, akkor lehet, hogy engem érdekelne az ÉN HT gyűjteményembe... 36_1_11.gif
Michell Engineering, Analog Art, Benz Micro, ARC, Music Reference, Marantz, Conrad Johnson, Harmonic Technology, Transparent, B&W, Ponder Over

flac
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ezt én is pont így gondolom! Nem véletlen, hogy gyűjteményem van belőlük :)

Péntekig jegelem is, elvileg akkor jönnek érte...

revo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Re: Harmonic Technology PRO9 Reference hangfalkábel

Hozzászólás Szerző: revo »

Ez egy nagyon, nagyon jó kábel és ez a márka már legenda lett!
Az eladót nem ismerem

flac
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Harmonic Technology Pro9 Reference hangfalkábel

Eladó lett egy ritkán felbukkanó Harmonic Tech PRO9 Reference biwire hangszóró kábel. 2,44 m-es (8 ft), gyári szerelésű és szép állapotú. Anyaga 6N tisztaságú egykristályos réz. Összesen 4 szál vezeték, külön a magasaknak és a mélyeknek.
Csak azért adom el mert sikerült hozzájutnom egy HT Magic Reference-hez.

„Mi lenne, ha azt mondanám, hogy realisztikusabb, harmonikusabb és hosszabb hangzású, mint a Kimber Silver Select hangszórókábel, 400%-kal TÖBB dollárért? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy egy 20 ezer dollár értékű, high-end, egzotikus hangszórókábel porosodott a szekrényemben a Pro-9 Reference meghallgatása után?
A vadonatúj Harmonic Technology Pro-9 Reference külső, kétvezetékes, egykristályos réz hangszórókábel ár-érték arányban áttörést hoz az audiofilek számára. Lenyűgözött, amikor először hallottam, és még mindig nem tudtam magamhoz térni. 1300 dollárért egy kétvezetékes kábelpárért nem lehet mellényúlni! 20-20 000 Hz között tisztaságot, egyenletes hangzást, kiváló felbontást, harmonikus teljesítményt és erőteljes vezérlést kapsz, ami négyszer annyiba kerülő kábeleknek felel meg. Referenciarendszerekhez ajánlott, gazdaságos rendszerárakon, ezek az első olcsóbb hangszórókábelek, amelyeket én magam is használnék. A HT híres arról, hogy magas értékű termékeket dob piacra. A HT Pro-9 Reference egyértelműen a Hírességek Csarnokába helyezi őket! Robert H. Levi”

Kaposvár és környékén személyesen, vagy Foxpost, MPL.
Külön eladó lehet hozzá egy Cardas CAB típusú villa-banándugó átalakító, én ezzel használtam.
Ára: 250.000 Ft
Csatolmányok
HT pro9-2.jpg
HT pro9-1.jpg
1000017766.jpg
1000017763.jpg
1000017760.jpg
1000017759.jpg
1000017757.jpg

Lezárt

Vissza: “Kábelek”