Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wireworld Eclipse 7 hangfalkábel
Re: Wireworld Eclipse 7 hangfalkábel
Esetleg csere is érdekelhet, csak és kizárólag hasonló árú és kvalitású hangfalkábelre.
Lumin T2 ---->Ayon Spirit III ---->Opera Quinta Se
Wireworld Eclipse 7 hangfalkábel
Eladó egy Wireworld Eclipse 7 hangsugárzókábel.
2,5m hosszú, gyári csavaros banándugókkal szerelt, 4 db csavaros villa is tartozik hozzá.
Csomagolása is megvan.
Az egyik végén (erősítő felőli oldalon) a harisnya kicsúszott a műanyagból, nincs megtörve- szakadva, ez tényleg csak optikai makula, már hozzám is így került, csak a maximális korrektség miatt írom le. Elvileg vissza lehet csavarozni, de én nem piszkáltam.
Lefényképeztem, hogy látható legyen.
Kiváló szinergiát alkot az általam hirdetett Gato Amp150-el, a Gato is ezzel a kábellel demózza a rendszereit.
Ár fix: 200 000 Ft
Egykori új ára 700 000 Ft volt.
Személyes átvétel Sopronban vagy foxpost/futár a vevő terhére és felelősségére
2,5m hosszú, gyári csavaros banándugókkal szerelt, 4 db csavaros villa is tartozik hozzá.
Csomagolása is megvan.
Az egyik végén (erősítő felőli oldalon) a harisnya kicsúszott a műanyagból, nincs megtörve- szakadva, ez tényleg csak optikai makula, már hozzám is így került, csak a maximális korrektség miatt írom le. Elvileg vissza lehet csavarozni, de én nem piszkáltam.
Lefényképeztem, hogy látható legyen.
Kiváló szinergiát alkot az általam hirdetett Gato Amp150-el, a Gato is ezzel a kábellel demózza a rendszereit.
Ár fix: 200 000 Ft
Egykori új ára 700 000 Ft volt.
Személyes átvétel Sopronban vagy foxpost/futár a vevő terhére és felelősségére
Lumin T2 ---->Ayon Spirit III ---->Opera Quinta Se