Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Shunyata Theta RCA 1m analóg IC kábel
Re: Shunyata Theta RCA 1m analóg IC kábel
JÉG
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
Irányár: 320.000,- Ft
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
330.000,- Ft
Ez tényleg egy kiváló kábel, de sajnos a piac dögrováson... ezért vágok az áron.
Irányár: 350.000,- Ft
Irányár: 350.000,- Ft
Irányár: 370.000,- Ft
Irányár: 385.000,- Ft
Irányár: 400.000,- Ft
Shunyata Theta RCA 1m analóg IC kábel
//valamiért eltűnt ez a téma, ezért felveszem újra//
Sziasztok,
figyelmetekbe ajánlok egy nem sűrűn felbukkanó, kiváló kábelt!
Beszámítás során került hozzám november végén egy új Shunyata Theta RCA interconnect kábel 1 méteres hosszban. Mivel a The Absou!te Sound magazin 2025-ben az év kábelének választotta, ezért kíváncsi voltam a hangjára. Számos felső kategóriás kábel megfordult az utóbbi időben nálam, és ez az egyik legjobb hangú volt közöttük. Körülbelül 10 órát ment nálam, vagyis még nincs teljesen bejáratva. Szívem szerint megtartanám, de éppen akcióznak valamit, amire régóta fáj a fogam, ezért hirdetem meg...
A kábel közvetlenül az importőrtől származik.
Irányár: 420.000,- Ft
Személyesen átvehető Komáromban, Győrben, esetleg BP környékén. FoxPost is mehet, de nem javaslom az értéke miatt.
Érdeklődni privát üzenetben vagy levélben kérném, de ha valaki csak telefonon szeret egyeztetni, akkor 06-30-767-8887
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv.
Szabolcs
Sziasztok,
figyelmetekbe ajánlok egy nem sűrűn felbukkanó, kiváló kábelt!
Beszámítás során került hozzám november végén egy új Shunyata Theta RCA interconnect kábel 1 méteres hosszban. Mivel a The Absou!te Sound magazin 2025-ben az év kábelének választotta, ezért kíváncsi voltam a hangjára. Számos felső kategóriás kábel megfordult az utóbbi időben nálam, és ez az egyik legjobb hangú volt közöttük. Körülbelül 10 órát ment nálam, vagyis még nincs teljesen bejáratva. Szívem szerint megtartanám, de éppen akcióznak valamit, amire régóta fáj a fogam, ezért hirdetem meg...
A kábel közvetlenül az importőrtől származik.
Irányár: 420.000,- Ft
Személyesen átvehető Komáromban, Győrben, esetleg BP környékén. FoxPost is mehet, de nem javaslom az értéke miatt.
Érdeklődni privát üzenetben vagy levélben kérném, de ha valaki csak telefonon szeret egyeztetni, akkor 06-30-767-8887
Köszönöm, hogy elolvastad!
Üdv.
Szabolcs