Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nordost Valkyrja RCA összekötő kábel eladó

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Hifimad
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 22

Nordost Valkyrja RCA összekötő kábel eladó

Hozzászólás Szerző: Hifimad »

Hello!

Eladósorba került 1 pár igen ritka Nordost Valkyrja összekötő (IC) kábel Nordost RCA csatlakozókkal szerelve. Hossza: 115 cm, ill. 106,5 cm a kábel nettó hossza.

Első tulajdonosa vagyok, a története szerint az amerikai ebay eladó talált egy tekercs Valkyrja kábelt egy raktárban, amit felszabatott "1 méteres" darabokra és feldugóztatta őket. Figyelemmel kísértem az eladót és valóban több párat adott el belőlük, mindig pozitív visszajelzésekkel jutalmazva. Az állapota eszerint nem tökéletes, vannak görbületek a kábelben és egy szürkés folt az egyiken, én is így kaptam, próbáltam lefotózni ezeket. A hangjában viszont ennek nyomát sem tudtam felfedezni, nyitott, gyors, részletező és a mélytartománya sem gyenge, összességében alig marad el a Valhallától.

Baján személyesen átvehető, vagy futárral tudom küldeni a vevő költségére, de Foxposttal nem, mert ha elvesztik, csak 50e Ft-ig kárpótolnak.

Ára: 220 eFt
Csatolmányok
IMG_5950.JPG
IMG_5951.JPG
IMG_5952.JPG
IMG_5954.JPG
IMG_5955.JPG

Utoljára Hifimad ugrasztotta előre 2025.12.02., kedd 08:48-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”