Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audioquest Rocket 44 (bi wire)
- dezsoj
- Nincs visszaút

- Értékelés: 24
Audioquest Rocket 44 (bi wire)
Tömör PSC/PSC+ vezető, 3,31 mm2, szén alapú NDS, habosított PE szigetelés (pozitív vezetők), fekete/ezüst szövet vagy PVC köpeny, AudioQuest sure 500-as ezüstözött banándugók. 2 x 3 méteres gyári szerelés. Erősítő oldalon 2, hangfal oldalon 4 dugóval szerelt, duplakábelezhető hangdobozokhoz ideális.
A Rocket 44 már a Perfect-Surface Copper+-t (tökéletes felületű réz) tartalmazza a kábel vezetőszálainak összetételében. A PSC+ -ban kevesebb a szemcsehatár, ez pedig csökkenti a hangzás nyersességét. A PSC és a PSC+ gondosan kidolgozott kombinációja teszi lehetővé, a Rocket 44 tiszta és hangzáshű prezentációját. Aki ilyet keres, nyilván tisztában van az árakkal. Én a Bartimex audióban vettem, de már nincs meg a doboza és a számlája, mert egy erősítővel együtt vettem, és azt is eladtam. A kábelpár ára 160000.-Ft. Előre utalás esetén ebben az árban Foxpost-al el is küldöm.
Helyileg Csákberény - ha személyesen jössz érte.
A Rocket 44 már a Perfect-Surface Copper+-t (tökéletes felületű réz) tartalmazza a kábel vezetőszálainak összetételében. A PSC+ -ban kevesebb a szemcsehatár, ez pedig csökkenti a hangzás nyersességét. A PSC és a PSC+ gondosan kidolgozott kombinációja teszi lehetővé, a Rocket 44 tiszta és hangzáshű prezentációját. Aki ilyet keres, nyilván tisztában van az árakkal. Én a Bartimex audióban vettem, de már nincs meg a doboza és a számlája, mert egy erősítővel együtt vettem, és azt is eladtam. A kábelpár ára 160000.-Ft. Előre utalás esetén ebben az árban Foxpost-al el is küldöm.
Helyileg Csákberény - ha személyesen jössz érte.