Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kimber 4VS 2x2m
Re: Kimber 4VS 2x2m
Jégen
Szia! Igen , javítattam, köszönöm az észrevételt, kapkodtam a hirdetéssel.Khviki írta: ↑2025.07.15., kedd 21:44Szia!
Látom kijavítottad,mert a számot az oldalankénti fonott szálak mennyisége adja meg.
Egy nagy Upp akábelnak,mert ez egy nagyon egyenletes frekvenciaátvitelű kábel a Kimbertől.
Nagyon szerettem,s mindegyiket kipróbáltam már.
A “TC” magasat emel.
A “VS” egyenletes átvitel
A “PR” mélyet emel
Nagyon jó ezeket rendszerhez illeszteni.
Sok sikert az eladáshoz!
Szia!
Látom kijavítottad,mert a számot az oldalankénti fonott szálak mennyisége adja meg.
Egy nagy Upp akábelnak,mert ez egy nagyon egyenletes frekvenciaátvitelű kábel a Kimbertől.
A “TC” magasat emel.
A “PR” mélyet emel
Sok sikert az eladáshoz!
A “TC” magasat emel.
A “PR” mélyet emel
Sok sikert az eladáshoz!
Kimber 4VS 2x2m
Eladó Kimber 4VS 2x2méter hangfalkábel, képen látható dugókkal, Budapesten, 25000Ft.-ért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.07.15., kedd 16:45-kor.
Ok: helyesbítés
Ok: helyesbítés