Bitang jó hangja van, finom egyensúlyban egy régi vágású rézkábel és az új frissebb hangú kábelek kózött. Precíz basszus, tapintható középtartomány, selymes magasak.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Monster Cable M2.2
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Re: Monster Cable M2.2
Tudom, (de kevésbé értem) hogy idehaza a Monstert már a feledés homálya borítja, de bátraké a szerencse!
Bitang jó hangja van, finom egyensúlyban egy régi vágású rézkábel és az új frissebb hangú kábelek kózött. Precíz basszus, tapintható középtartomány, selymes magasak.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Monster Cable M2.2
Eladó egy pár, 2*3 méteres, single wire (a biwire verzió az M 2.4) kiváló rézkábel, a régi amerikai Monster cég terméke. Az erősítő felőli oldalon banán, a hangsugárzó felőli oldalon villa (egyik sem a gyári, könnyen felcserélhető). Egyelőre netes kép, majd lövök sajátot is. E felett már csak a Sigma Retro Gold volt a palettán. Gyári táskájában. Győr, az ára pedig 155.000 Ft.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...