A kábel elkelt, már úton is van egy kedves Fórumtárshoz!
Sok örömteli zenehallgatást kívánok neki!
Köszönöm a lehetőségét.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saec Spc-700
Re: Saec Spc-700
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Re: Saec Spc-700
Ezt a KSL dolgot megerősíthetem. Nekem a kedvenc hangfalkábelem nagyon sokáig az első generációs Kondo KSL Spc volt. Ugyanilyen SAEC kábelre váltottam végül. Heteken keresztül győzködtem magam oda vissza csereberékkel hogy az jobb, de nem... :-) Azóta is voltak nálam mindenféle kábelek, még a Saectől is az 1000-es ig bezárólag mindenféle, de ez tudja közel 100%ban azt a leírhatatlan "medzsiket" mint a Kondo és jobbak a sávszélei. A "magic" szerintem egyfajta varázslat a középsávval, lehet valakiket irritál, nekem valahogy tetszik. Volt már dobozban hónapokat, de aztán valahogy mindig visszakerül.
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
Saec Spc-700
Eladó egy megvigyázott szép állapotú SAEC Spc-700 hangfalkábel pár. Hossza 2,2m dugók nélkül. 5N tisztaságú Cryogenizált OFC réz. Komoly keresztmetszet, komoly súlya van.
Nagyon jó felbontású, sok részletet megmutató, nyílt, tiszta, zenei hangú kábel. Vannak akik szerint a KSL Spc-vel van egy szinten.
A japán gyártó nagyon jó kábeleket készít töredék áron. Itthon kevésbé ismert és nehezen beszerezhető.
A kábel Kiskunfélegyházán található.
Ára: 50.000Ft.
Nagyon jó felbontású, sok részletet megmutató, nyílt, tiszta, zenei hangú kábel. Vannak akik szerint a KSL Spc-vel van egy szinten.
A japán gyártó nagyon jó kábeleket készít töredék áron. Itthon kevésbé ismert és nehezen beszerezhető.
A kábel Kiskunfélegyházán található.
Ára: 50.000Ft.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn