Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Masterflux Ensemble RCA 1m
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2697
Re: Masterflux Ensemble RCA 1m
Elkelt
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- Tctronic
- Beköltözött
Csere is jöhet
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- Tctronic
- Beköltözött
15.000 Ft
- Tctronic
- Beköltözött
Masterflux Ensemble RCA 1m
Masterflux Ensemble RCA összekötő kábel 1m-es hosszban. A kábel kifejezetten rossz állapotban van. Egyik oldalt a gumi szigetelés lehámlott, másik oldalt is elkezdődött ez a folyamat. Csatlakozó végeknél sem túl jó a helyzet. Viszont működik, nem búg, zúg.
Németországból egy öreg hifis úrtól vettem egy kábelt aki felszámolta a rendszerét, ő ajánlotta ezt is, neki egyik kedvence volt. Nagyon olcsón adta így megvettem, hogy kipróbálom. A svájci gyártó kevésbé ismert, de kifejezetten jó tesztek olvashatók róluk a neten.
Hangja: nem nagy felbontású, de nagyon kellemes, folyékony, könnyen hallgatható. Meglepődnék, ha valakinek nem ilyen lenne a kedvence.
Tervben volt, hogy a Kácsa-ban rendbe tetetem, de így az eredetisége garantált.
Ára: 20000.-Ft (nem a hangja hanem az állapota miatt)
Lakik: Kistarcsa
Posta, futár ok előre utalás után.
Németországból egy öreg hifis úrtól vettem egy kábelt aki felszámolta a rendszerét, ő ajánlotta ezt is, neki egyik kedvence volt. Nagyon olcsón adta így megvettem, hogy kipróbálom. A svájci gyártó kevésbé ismert, de kifejezetten jó tesztek olvashatók róluk a neten.
Hangja: nem nagy felbontású, de nagyon kellemes, folyékony, könnyen hallgatható. Meglepődnék, ha valakinek nem ilyen lenne a kedvence.
Tervben volt, hogy a Kácsa-ban rendbe tetetem, de így az eredetisége garantált.

Ára: 20000.-Ft (nem a hangja hanem az állapota miatt)
Lakik: Kistarcsa
Posta, futár ok előre utalás után.