Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Schmidt Ferenc USB kábel
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1494
Re: Schmidt Ferenc USB kábel
A kábel hossza dugók és zsugorcsövezett "nyakrész" nélkül 72,5 cm, dugókkal együtt 83 cm.
- Rotox
- Beköltözött

Privát üzenetváltások mellett "nyilvánosan" is: érkezési sorrendben eddig: 1. Merida, 2. Agofi fórumtárs.
Szintén kérdésre válaszolva: a kábel anyag meglehetősen merev, de azért hajlítható, hosszát délután megmérem.
Köszönöm szépen a megértéseteket.
Szintén kérdésre válaszolva: a kábel anyag meglehetősen merev, de azért hajlítható, hosszát délután megmérem.
Köszönöm szépen a megértéseteket.
Érdekelne a kábel, amennyiben a hossza megfelelő, továbbá szeretnék kérni egy telefonos elérhetőséget. Üdv
- Rotox
- Beköltözött

Schmidt Ferenc USB kábel
Eladó egy Schmidt Ferenc által készített USB kábel. Évekig örömmel használtam (nálam (is) Audioquest Carbont váltott le), az eladás egyetlen oka, hogy már nagyon régóta nem használok USB-s forráskészüléket. Ennek ellenére sokáig úgy gondoltam, megtartom emlékként,
de végül meggondoltam magam; szerezzen másnak is legalább annyi örömet, mint nekem. (Feri RCA interconnect kábelei természetesen továbbra is stabil elemei a rendszeremnek.
)
Pécsen van, rókapostával el is küldhetem, illetve kb. havonta járok Bp.-en.
Az ára 16 000 Ft.
Pécsen van, rókapostával el is küldhetem, illetve kb. havonta járok Bp.-en.
Az ára 16 000 Ft.