Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Chord C-View 48GBPS HDMI és C-Stream (LAN) kábelek

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 75

Re: Chord C-View 48GBPS HDMI. Csere is!

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Már csak a CHORD C-VIEW 48GBPS HDMI kábel van meg. Az irányára 16000 forint. Cserébe beszámításba biztosan érdekel jobbféle piskóta csatis tápkábel ,SoundCare Superspike hangfaltüske szett M8 vagy jobbféle hálózati lejátszó, értékegyeztetéssel. Miskolcon található, személyes átvétel posta futár stb.megoldható. Arra kérnék mindenkit privátban érdeklődjenek , mert így szabályos és hamarabb is olvasom !

Utoljára Donyec ugrasztotta előre 2024.11.06., szer. 11:34-kor.

Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó

Re: Chord C-View 48GBPS HDMI és C-Stream (LAN) kábelek

istuu82 írta:
2024.02.07., szer. 17:52
Szia!
Engem érdekelne a HDMI kábel, miskolci vagyok! Ha adsz egy számot rád csörgök valamikor holnap! Ugye az 5m-es maradt meg (egyértelműség kedvéért)?
Üdv: István
+36harminc3255165
Nem ,azt más hirdette! Most nézem nem írtam le a hirdetésben 1,5 méteres és ez már az új típus !

istuu82
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Re: Chord C-View 48GBPS HDMI és C-Stream (LAN) kábelek

Hozzászólás Szerző: istuu82 »

Szia!
Engem érdekelne a HDMI kábel, miskolci vagyok! Ha adsz egy számot rád csörgök valamikor holnap! Ugye az 5m-es maradt meg (egyértelműség kedvéért)?
Üdv: István
+36harminc3255165

Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó

Chord C-View 48GBPS HDMI és C-Stream (LAN) kábelek

Már csak a CHORD C-VIEW 48GBPS HDMI kábel van meg Az irányára16000 forint. Cserébe beszámításba biztosan érdekel SoundCare Superspike hangfaltüske szett M8 vagy jobbféle hálózati lejátszó, értékegyeztetéssel. Miskolcon található, személyes átvétel posta futár stb.megoldható. Arra kérnék mindenkit privátban érdeklődjenek , mert így szabályos és hamarabb is olvasom !

Lezárt

Vissza: “Kábelek”