Köszi, sajnos ez is feszülne.
Sok sikert az eladáshoz, jó ár!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla Aura Ref. V2/2 hálózati kábel
Re: Valhalla Aura Ref. V2/2 hálózati kábel
Usher - Valhalla - Emotiva
Szia!
Sajnos akárhogy és mérem, ez sem hosszabb, mint a Tied.
Valószínű, hogy alapból ezek a kábelek 1,8 m hoszúak (és emlékeim szerint Ákos ilyen hosszban készíti ezeket).
Az én kábelem megmérve 1,9 méter csatlakozótól csatlakozóig.
Valószínű, hogy a Te kábeled is ilyen lehet...
Tehát a valós fizikai méretek: Kábelhossz csatik között: 1,7 méter, csatikkal 1,8-1,9 méter, ki hogy méri.
Sajnos akárhogy és mérem, ez sem hosszabb, mint a Tied.
Valószínű, hogy alapból ezek a kábelek 1,8 m hoszúak (és emlékeim szerint Ákos ilyen hosszban készíti ezeket).
Az én kábelem megmérve 1,9 méter csatlakozótól csatlakozóig.
Valószínű, hogy a Te kábeled is ilyen lehet...
Tehát a valós fizikai méretek: Kábelhossz csatik között: 1,7 méter, csatikkal 1,8-1,9 méter, ki hogy méri.
Szia Peti!
Engem érdekelne, amennyiben meg tudod adni pontosan a csatlakozók közötti hosszát.
(Nemrég vettem egy 2m-esnek mondott darabot, de csak 1,85 lett mire megérkezett és így sajnos feszül a lejátszóm és az elosztóm között. Ezt cserélném nagyobbra.)
Üdv:
Marci
Engem érdekelne, amennyiben meg tudod adni pontosan a csatlakozók közötti hosszát.
(Nemrég vettem egy 2m-esnek mondott darabot, de csak 1,85 lett mire megérkezett és így sajnos feszül a lejátszóm és az elosztóm között. Ezt cserélném nagyobbra.)
Üdv:
Marci
Usher - Valhalla - Emotiva
Valhalla Aura Ref. V2/2 hálózati kábel
Valhalla Aura Reference V2/2 2m hálózati kábel eladó, hibatlan állapotban.
Ára:400.000,-
Pusztaszabolcson átvehető, vagy postázom.
70/4175001
Ára:400.000,-
Pusztaszabolcson átvehető, vagy postázom.
70/4175001