Elkelt
Aki lemaradt róla attól elnézést, de tényleg az első komoly érdeklődő (ma megveszem) vitte el.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cardas hangfalkábel (kínai)
- filusj
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
Re: Cardas hangfalkábel (kínai)
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )
- filusj
- Nincs visszaút

Nem vagyok súlyosan csökkent értelmi képességű. Természetesen tudtam, hogy nem veszek eredetit.
Anyagi helyzetem és jelenlegi rendszerem miatt teljesen fölösleges ennek 10-20-szoros árú kábelt használni.
Mindezektől függetlenül: Akármi is van belül az biztosan megéri az árát.
Belül 2X3 ér található. A negatívnál 3 szál fehér, a pozitív oldalon pedig 2 zöld és egy lila színű a kábelezés.
Anyagi helyzetem és jelenlegi rendszerem miatt teljesen fölösleges ennek 10-20-szoros árú kábelt használni.
Mindezektől függetlenül: Akármi is van belül az biztosan megéri az árát.
Belül 2X3 ér található. A negatívnál 3 szál fehér, a pozitív oldalon pedig 2 zöld és egy lila színű a kábelezés.
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )
- tibi62
- Törzsvendég

- Értékelés: 290
Szerintem az eladó tudta, hogy kínait vásárolt...Tóni írta: ↑2021.03.05., pén. 15:42Ez nem egy Cardas Hexlink Golden Five hangfalkábel,
hanem egy ki-tudja-milyen kábel, amire ezt a feliratot nyomtatták.
Sajnos nem Te vagy az első, aki bedől egy ilyen kínai hamisítványnak,
így nem tudtál ízelítőt kapni tizedáron abból, hogy milyen egy eredeti Cardas kábel,
amihez ennek a valaminek semmi köze nincs.
Ez nem egy Cardas Hexlink Golden Five hangfalkábel,
így nem tudtál ízelítőt kapni tizedáron abból, hogy milyen egy eredeti Cardas kábel,
Long Live Rock 'n' Roll !
- filusj
- Nincs visszaút

Cardas hangfalkábel (kínai)
Eladó egy Cardas Hexlink Golden Five hangfalkábel, ami Kínából származik, de ez szerintem az árából kiderül.
Ténylegesen lehet újnak titulálni, mert 2-3 órát használtam. Nálam a monitorokat elhúzza, elfordítja,
így nem használtam. Több, mint egy éve használaton kívül volt.
Szállítás közben sajnos az egyik banándugó megsérült. Azt ígérték küldenek újat helyette, de persze ezt elfelejtették, így az egyiken a hangfal felőli oldalán a képen látható csatlakozó van.
A tekintélyes súlya, emiatt elsősorban álló hangfalhoz ajánlom. (Esetleg fixen rögzített monitorhoz.)
Ténylegesen lehet újnak titulálni, mert 2-3 órát használtam. Nálam a monitorokat elhúzza, elfordítja,
így nem használtam. Több, mint egy éve használaton kívül volt.
Szállítás közben sajnos az egyik banándugó megsérült. Azt ígérték küldenek újat helyette, de persze ezt elfelejtették, így az egyiken a hangfal felőli oldalán a képen látható csatlakozó van.
A tekintélyes súlya, emiatt elsősorban álló hangfalhoz ajánlom. (Esetleg fixen rögzített monitorhoz.)
- Csatolmányok
-
- Cardas Hexlink 12.jpg (820.16 KiB) Megtekintve 1195 alkalommal