Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cardas hangfalkábel (kínai)

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
filusj
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 22

Re: Cardas hangfalkábel (kínai)

Hozzászólás Szerző: filusj »

Elkelt
Aki lemaradt róla attól elnézést, de tényleg az első komoly érdeklődő (ma megveszem) vitte el.
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )

filusj
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nem vagyok súlyosan csökkent értelmi képességű. Természetesen tudtam, hogy nem veszek eredetit.
Anyagi helyzetem és jelenlegi rendszerem miatt teljesen fölösleges ennek 10-20-szoros árú kábelt használni.
Mindezektől függetlenül: Akármi is van belül az biztosan megéri az árát.
Belül 2X3 ér található. A negatívnál 3 szál fehér, a pozitív oldalon pedig 2 zöld és egy lila színű a kábelezés.
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )

tibi62
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 290

Hozzászólás Szerző: tibi62 »

Tóni írta:
2021.03.05., pén. 15:42
Ez nem egy Cardas Hexlink Golden Five hangfalkábel,
hanem egy ki-tudja-milyen kábel, amire ezt a feliratot nyomtatták.
Sajnos nem Te vagy az első, aki bedől egy ilyen kínai hamisítványnak,
így nem tudtál ízelítőt kapni tizedáron abból, hogy milyen egy eredeti Cardas kábel,
amihez ennek a valaminek semmi köze nincs.
Szerintem az eladó tudta, hogy kínait vásárolt...

Tóni
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 74

Hozzászólás Szerző: Tóni »

Ez nem egy Cardas Hexlink Golden Five hangfalkábel,
hanem egy ki-tudja-milyen kábel, amire ezt a feliratot nyomtatták.
Sajnos nem Te vagy az első, aki bedől egy ilyen kínai hamisítványnak,
így nem tudtál ízelítőt kapni tizedáron abból, hogy milyen egy eredeti Cardas kábel,
amihez ennek a valaminek semmi köze nincs.
Long Live Rock 'n' Roll !

filusj
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cardas hangfalkábel (kínai)

Eladó egy Cardas Hexlink Golden Five hangfalkábel, ami Kínából származik, de ez szerintem az árából kiderül.
Ténylegesen lehet újnak titulálni, mert 2-3 órát használtam. Nálam a monitorokat elhúzza, elfordítja,
így nem használtam. Több, mint egy éve használaton kívül volt.
Szállítás közben sajnos az egyik banándugó megsérült. Azt ígérték küldenek újat helyette, de persze ezt elfelejtették, így az egyiken a hangfal felőli oldalán a képen látható csatlakozó van.
A tekintélyes súlya, emiatt elsősorban álló hangfalhoz ajánlom. (Esetleg fixen rögzített monitorhoz.)
Ha a hangjáról kéne valamit írnom azt mondanám, hogy nyugodt, hosszan hallgatható. Hossza 2,5 m. Ár: 17.000.- Ft Csere is érdekel vékonyabb hangfalkábelre (pl. QED) [attachment=2]Cardas Hexlink 12.jpg
Cardas Hexlink 11.jpg
Cardas Hexlink 11.jpg (730.99 KiB) Megtekintve 1195 alkalommal
Cardas Hexlink 10.jpg
Cardas Hexlink 10.jpg (1.29 MiB) Megtekintve 1195 alkalommal
Csatolmányok
Cardas Hexlink 12.jpg
Cardas Hexlink 12.jpg (820.16 KiB) Megtekintve 1195 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Kábelek”