Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tüű Károly szerelt 2x3,5m hangfalkábel
Re: Tüű Károly szerelt 2x3,5m hangfalkábel
Most 50.000Ft-ért elviheti valaki, és további alku nem lehetséges.
Nekem volt ilyen kábelem és tényleg nagyon jó. Kb. háromszor annyit fizettem a következő kábelemért. 

- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Tüű Károly szerelt 2x3,5m hangfalkábel
Ez nem egy gyári kábel, Károly készítette Bluesound Powernode2i erősítőmhöz és SystemAudio Aura70 hangfalamhoz. Mivel utóbbi rendszert felszámolom, és Naim erősítőmhöz Naim kábel kell, ezért muszáj lesz megváljak ettől is.
Kényesnek találtam a Károly által átadott fehér szövettel, így utólag Kácsa Audioban kértem, tegyenek rá egy plussz külső skint ami kevésbé érzékeny és nem koszosodik. Nem sok összehasonlítási alapom van, csak Van den Hul, Inakustik és QED kábeleim voltak eddig, de ez mindegyiken túlmutat. Nem kell vájtfülünek lenni, hogy hallja az ember a különbséget.
Én 85.000Ft-ot fizettem érte, hibátlan állapotban van, 60.000Ft-ért továbbadnám hogy más is mosolyoghasson ha zenét hallgat. A kábel Szekszárdon van, de sokat vagyok Budapesten ezért itt vagy ott személyesen átvehető, ha kell postázom is, de csak jobb személyesen. Kérlek írj üzenetet ha bármi kérdésed lenne. Köszönöm.
Kényesnek találtam a Károly által átadott fehér szövettel, így utólag Kácsa Audioban kértem, tegyenek rá egy plussz külső skint ami kevésbé érzékeny és nem koszosodik. Nem sok összehasonlítási alapom van, csak Van den Hul, Inakustik és QED kábeleim voltak eddig, de ez mindegyiken túlmutat. Nem kell vájtfülünek lenni, hogy hallja az ember a különbséget.
Én 85.000Ft-ot fizettem érte, hibátlan állapotban van, 60.000Ft-ért továbbadnám hogy más is mosolyoghasson ha zenét hallgat. A kábel Szekszárdon van, de sokat vagyok Budapesten ezért itt vagy ott személyesen átvehető, ha kell postázom is, de csak jobb személyesen. Kérlek írj üzenetet ha bármi kérdésed lenne. Köszönöm.