Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Furutech FP-314AG 1.5m tápkábel
Re: Furutech FP-314AG 1.5m tápkábel
elkelt
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
jegelve
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
UP
Tartogattam ebből még egy utolsó darabot magamnak, de úgy döntöttem megválnék attól is.
Szóval egy ugyanilyen 1.5m-es eladó mint a képen 16.000Ft-ért postaköltséggel együtt előre utalás esetén. Személyes átvételre most nincs lehetőség.
Tartogattam ebből még egy utolsó darabot magamnak, de úgy döntöttem megválnék attól is.
Szóval egy ugyanilyen 1.5m-es eladó mint a képen 16.000Ft-ért postaköltséggel együtt előre utalás esetén. Személyes átvételre most nincs lehetőség.
Re: Furutech FP-314AG 1.5M tápkábel
Szia! Sajnos csak kb. két hét múlva tudom feljuttatni a vevőjelöltnek Pestre, úgyhogy addig biztosan jegelve lesz.
Szevasz! Ha nem vinnék el, érdekelne a kábel.
Jegelve
Furutech FP-314AG 1.5m tápkábel
Eladó rendszer átépítés miatt fölöslegessé vált 1.5m-es Furutech FP-314Ag tápkábelem.
Professzionális hálózati kábel, Alpha eljárással kezelt. Ezüstözött réz (SPC) és OFC réz vezetővel, 3x2 mm2, 13 mm-es külső átmérővel, flexibilis PVC köpenyben, átlátszó aranyozott Oyaide klón dugókkal szerelve.
Ár fix 15.000Ft
Helyileg Eger mellett található, alkalomadtán (akár több hét átfutási idővel) Újpesten is átvehető.
Érdeklődni privátban vagy mrtamoo[kukac]gmail[pont]com

Professzionális hálózati kábel, Alpha eljárással kezelt. Ezüstözött réz (SPC) és OFC réz vezetővel, 3x2 mm2, 13 mm-es külső átmérővel, flexibilis PVC köpenyben, átlátszó aranyozott Oyaide klón dugókkal szerelve.
Ár fix 15.000Ft
Helyileg Eger mellett található, alkalomadtán (akár több hét átfutási idővel) Újpesten is átvehető.
Érdeklődni privátban vagy mrtamoo[kukac]gmail[pont]com