Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	Power-R tápkábel (1,5m-es)
Re: Power-R tápkábel (1,5m-es)
Írtam privátban!

- hocus-pocus
 - Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272

Én magam is Radnai Úr tápkábeleit nagyon jónak tartom. Ha jól tudom ez régebbi kábele.  

"Holdra bámulj, vakablak."
Szerintem Radnai úr minden kábele egyedi, hiszen folyamatosan kisérletezett és fejlesztette a kábeleit.  Apum is próba alapján választotta ezt több másik hasonló tápkábelből.
De ime egy kép, ha ezt segít ....

De ime egy kép, ha ezt segít ....
- hocus-pocus
 - Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272

Mindenben igazad van, de  Radnai Úr kábelei sem egyformák. Így több tápkábelt készített. Ez melyik? Ha nem tudod, akkor segít a fotó.

"Holdra bámulj, vakablak."
Power-R tápkábel (1,5m-es)
Eladó vált Apum NAD erősítőjéhez sokáig nagy elégedettséggel használt 1,5m-es, Radnai úr által készített Power-R tápkábel.  A NAD erededeti tápkábeléhez képest óriási dinamikát és teret hozott, de most egy jóval drágább kábel került be a helyére.
Ennél vannak jobb tápkábelek, de a POWER-R kábeleknél nem nagyon van jobb ár/érték arányú.
Ennek az ára fix: 15.000 Ft. +posta

Ennél vannak jobb tápkábelek, de a POWER-R kábeleknél nem nagyon van jobb ár/érték arányú.
Ennek az ára fix: 15.000 Ft. +posta