Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monster Signature tápkábelek
Re: Monster Signature tápkábelek
Igen, csak elfelejtettem zárni a topikot, elnézést.
- Gtaati
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Helló!
Elkeltek a kábelek?
Köszi!
Elkeltek a kábelek?
Köszi!
Cambridge Audio CXR 200, Cambridge Audio CXUHD, Monitor Audio Silver 8, Monitor Audio Silver Center, Monitor Audio Silver FX, Monitor Audio RSW12:)
most már úgy néz ki tényleg elkeltek.
Privi ment
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600
Újra vihető
jegelve
ment PÜ
Érdekelne, kérnék egy telefonszámot.Üdv Borz
Monster Signature tápkábelek
Üdv!
Itt a fórumon vásárolt 1 méteres Monster Powerline 400 Signature Series tápkábelek átlátszó Oyaide klón dugókkal. Hirtelen felindulásból vettem, majd ugyanolyan hirtelen felindulásból eladtam az erősítőket, melyekhez szántam. Az én veszteségem, a te nyereséged lehet. 2db kábelt egyben szeretném eladni 10.000Ft + esetleges postaköltség, akár utánvét is.
Itt a fórumon vásárolt 1 méteres Monster Powerline 400 Signature Series tápkábelek átlátszó Oyaide klón dugókkal. Hirtelen felindulásból vettem, majd ugyanolyan hirtelen felindulásból eladtam az erősítőket, melyekhez szántam. Az én veszteségem, a te nyereséged lehet. 2db kábelt egyben szeretném eladni 10.000Ft + esetleges postaköltség, akár utánvét is.