Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Acoustic Zen Satori 2,4 m hangfalkábel
A kábel és kábel ellenértéke sikeresen gazdát cserélt, így zárom a hirdetést.
A kábel elkelt. Amíg a tranzakció le nem zárul addig még a hirdetést nem zárom le, "csak" jegelem.
Köszönöm a fórumnak ismét a lehetőséget, a hozzászólóknak pideg az értékes információkat.
Köszönöm hozzászólásokat!
Többen kérdezik a beszámítás lehetőségét. Ez a kábel nekem már beszámított kábel, és szeretnék ennek már "végére érni" Így elnézést kérek mindenkitől, de most beszámítani nem szeretnék semmit. Hogy meghozzam azért a vállalkozói kedvet a kábel ára mától: 80.000.-Ft postával együtt.
- Linn
- V.I.P.

- Értékelés: 71
Valamikor még csak ennyi volt:
S-1080 Satori 10 AWG, 6N Zero Crystal Copper, 8.0 Ft. Mono Pair. Pair 159.000,-
Plus 16.000,- HUF/ft for longer cable, minus 8.000,- HUF/ft for shorter cable
Valójában fél áron kínálja.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
ORIGIN LIVE RESOLUTION MKV, ILLUSTRIOUS MK5, EMT JSD PURE BLACK MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,/Unico SE
Chario Aviator Cielo
Kábelek: EMANATION PRO 600
ORIGIN LIVE RESOLUTION MKV, ILLUSTRIOUS MK5, EMT JSD PURE BLACK MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,/Unico SE
Chario Aviator Cielo
Kábelek: EMANATION PRO 600
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 234
Nagyon baráti az ár,főleg hogy 299000.-Ft volt az újonnan.
Acoustic Zen.árlista 2016.pdf
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Nálam megnézhető és kipróbálható ez a kitűnő kábel, ebben az ársávban nehéz jobbat találni!
P.ü.
Válaszoltam!
P.ü.
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
A kábel most pár hétig Sárvárra utazik, így ha esetleg arról a könyékről eddig szemezgetett vele valaki, holnaptól könnyebb lehet az adás-vételt lebonyolítani.
A villák is jó állapotúak a kábelen, nincsenek eldeformálódva, halványan lathatóak csak a beszorítás nyomai..
A posta benne van az árban!
Köszönöm az észrevételeket. A jellemzőket egy általános leírásból másoltam ki. Természetesen ez a kábel a leírásból a "mono" konfigurációt képviseli. Elnézést a kérek a félreértelmezhető infóért.
nyilvánvalóan elírás.
van egy dupla satori ami valóban jó 2ős kábelezésre,de ez csak a szimpla verzió.
de ezeket a kábeleket én is csak ajánlani tudom.nálam van den hul és kimber szettet váltottak rögtön hallható javulással.mostanra mindent lecseréltem táp,ic,hangfal...
* Kettős kábelezésre alkalmas
Ez hogyan kivitelezhető ennél a kábelnél?
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Az Acoustic center oldalán találtam:
"
"Az Acoustic Zen SATORI hangszórókábele azonnal elbűvölt a koherenciájával, a zeneiségével. Tökéletesen szól vele a zene, felold, megpihentet.tökéletes a színpadképe, teret ad a hangszereknek és nem tolja őket az előtérbe.
TÖKÉLETESEN FELRAJZOLJA A KÖRNYZETET és a felvételi stúdió terét. Néhány nap múlva újabb meglepetést szerzett a Satori kábel (minél tovább használom, annál dinamikusabban szól). Mindegy, milyen nehéz zenét hallgatok, a kábel tudja a dolgát!
Nemrégiben meghallgathattam a FIM hangszórókábelt és azt kell hogy mondjam, nem cserélném le vele az Acoustic Zen kábelét! A FIM hihetetlenül semleges, tökéletes mélyhangokkal, dinamikával és térrel, de a hangja túl meleg, túl érzelemdús a fülemnek, a hang kissé tömörebb, nem olyan levegős, mint a Satori hangja és egyáltalán nem is olyan dinamikus, mint az Acoustic Zen kábelé.
A legfontosabb, hogy hiányzik a FIM kábelből az a meggyőző zeneiség, amit a sokkal olcsóbb Satori tökéletesen ad. Ritkán szoktam túlzó megállapításokat tenni, különösen, ha olcsó termékeket tesztelek, DE A SATORI KÁBEL TÉNYLEG EGY FŐNYEREMÉNY! Ezzel be is fejeztem a hangszóró kábel keresést, vele sokkal jobban tudom élvezni a zenét, mint bármikor korábban és még csak egy vagyont sem kellett áldoznom érte!"
R. Wood beszámolója, NBSOl
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak egy kicsit drágább AZ hangsugárzó kábelemmel és a tápkábelemmel egyaránt. Szerintem az AZ kábeleket Magyarországon lehet a legolcsóbban megvenni. Ennek is többszörös az új ára.
"Holdra bámulj, vakablak."
Az egyik csatolt képen látható a kábelpár. A másikon a sokunk által elismert "zebra" toll és a kábel egy részélete látható, melyen látható, hogy nem egy vékony kábelről van szó. Vastagsága ellenére jól kezelhető, nem kell kibontani mögötte a falat, hogy ne lökje le az állványról a hangfalad:) A kábel köpenye is újszerű állapotnak örvend kifejezetten jól néz ki, dekoratív, nem kell elrejteni az szőnyeg alá.
A hirdetésből valóban nem egyértelműen derül ki, hogy 1 pár tehát 2x2,4m kábel az eladás tárgya. Később teszek fel olyan képet, amin ez egyértelműen látszik.
Készítettem egy képet a "hiba" nagyságáról. Méretét tekintve valóban lehetne akár bolhából elefántot is csinálni Ez probléma egyébként csak a kábelt meghajlítva látszik, amíg az új gazdája cca. 3 cm piros szigetelőszalaggal el nem ragasztja. Képen látható mérőszalag nem a kábel tartozéka,de komoly érdeklődés esetén lehet alku része is:D
Infó a kábelről:
* 10 AWG keresztmetszetű vezeték
* 6N Zero Crystal Copper (Hatkilences tisztaságú monokristályos réz vezető)
* Monokristályos villával
* Zárt levegőt tartalmazó polietilén dielektrikum
* Kettős kábelezésre alkalmas, vagy valódi mono konfigurációban kapható
* Levegősen sodort geometria
vélemények:
http://www.acousticc...nyomasainkrol/6
Beszámítás útján kerül hozzám ez a hangfalkábel.Gyári szerelt, minden oldalról villás csatlakozású. Annyi szépséghibája van, hogy az egyik csatlakozó saruja tövében durván 1mm szélességben és 2 mm hosszan a piros zsugorcső megrepedt. A fotón ez látható. Úgy gondolom ez apróság, de a kábellel együtt ez is eladó Ettől eltekintve a kábel rendben van, a villák is jó állapotúak. A hangjáról nem tudok nyilatkozni mivel nem próbáltam ki, esetleg ha van olyan fórumtárs aki használt ilyet annak megköszönöm ha megosztja véleményét.
A kábel ára 85.000.-Ft. és Hajdúszoboszlón található.
Ha valaki igényli készítek több fotót is.