Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AST kábelek kiárusitása

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
tothn
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: tothn »

Ez így eddig reklám annak is gyenge. Ez a topic viszont apró, írott szabályokkal.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

Lazac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 53

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: Lazac »

Ez tulajdonképpen a DOUBLE REED "saját márkás" kábele.

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1675

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: viri »

Még egyszer figyelmesen elolvasva a hirdetést, "a gyártó, aki főleg külföldre gyárt" tehát tulajdonképpen magyar "termék", csak kicsit megtévesztő ez az amúgy primitiv holnap, ránézésre egyszerű diynek néz ki, az összes műanyagba vont kábel. Nekem személy szerint nem túl szimpatikus ez a módszer, hogy jó drágán kiteszik a holnapra, aztán priviben mondjuk fél vagy negyed áron odaadják (amin még mindig rengeteg a haszon).
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

madibalage
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 232

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: madibalage »

Fura itt nem kötelező árat írni?

Konkrét árú konkrét ár ( SZVSZ )

Egyre több itt a Fórumon a sok hasonló "illatú" hirdetés... Nagyon rossz irányba halad ez az oldal, a Moderátorok jobban odafigyelhetnének erre!!! Egyre több a vatera- és jófógás- szökevény...

Titan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 93

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: Titan »

Fura itt nem kötelező árat írni?

Konkrét árú konkrét ár ( SZVSZ )
 Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 26

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: omen8 »

Én felhívtam őket s minden kérdésemre kaptam választ , semmi gond nem volt . Elküldték a szettet , nekem először csak hangfal kábel kellet , de kaptam digi és összekötöt is , azt  még holnap fogom utalni nekik , mert megtartom mind az összes kábelt .

tothn
Fórumlakó
Fórumlakó

AST kábelek kiárusitása

Sztem kicsit át kéne gondolni ezt az egészet mert jelen hirdetés egy Nesze semmit fogd meg jól.
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

AST kábelek kiárusitása

Nekem elég világos volt hogy kábelt akarnak  eladni , az meg hogy mi az ocó ,  szerintem mindenki ismeri a túlárazott kábel árakat , csak mellé kel tenni a teljesítményt . 

tothn
Fórumlakó
Fórumlakó

AST kábelek kiárusitása

Annyira azé' nem ocó...
Amúgy ez most mi. Céges hirdetés vagy konkrét portékát akarsz itt eladni?

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

AST kábelek kiárusitása

Én éltem a lehetősséggel és beraktam az egyik rendszerembe , nem fogom most itt hipolni ,  mindenki hallgassa meg , úgy az igazi ,,,,,, én meg hökkentem , vagy igazából meg döbbentem a ugráson . Ezt csak azért mertem leírni mert látom megint a hifis hülyeségeket hogy a "dugó" ,,,, meg majd jönnek a többi kifogások . De olyanoktól akik még csak nem is látták , közelében sem voltak a kábeleknek  , háttt,,,,, Ja és azt sem tudtam egy hete , hogy léteznek ezek a srácok , vagy a kábeleik , úgy hogy semmi gerilla marketing , meg ilyesmi , csak is a produkció . Ha valaki nem akar , vagy nem tud sok pénzt kábelekbe  tenni , szerintem nagyon is komoly alternatíva lehet , s nem ez lesz a gyenge lánc szem , nem kel őket elbizonytalanítani , hallgassák meg s majd döntenek , köszönöm omen .

Andral66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: Andral66 »

Hát igen egy árlista nem ártana ide.

Sonny

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: Sonny »

A táp kábel - 749EUR - mennyibe kerülne?
Az egy 1200 Ft-os Legrand csatlakozó rajta?
S

nagydann
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

AST kábelek kiárusitása

Hozzászólás Szerző: nagydann »

Authentic Sound Technologies kábelek eladók!
Összes típus, sokféle méret: rca, xlr, analóg, digit, power, hangfal minden típus van!
A gyártó, aki főleg külföldre gyárt, úgy döntött hogy egy nagyobb tételt itthon is értékesít, viszont a kintinél lényegesen kedvezőbb áron!
Hívjon bátran, a kábelek ki is próbálhatók!

http://www.astcables.com/

Lezárt

Vissza: “Kábelek”