Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Silver Interconnect kábel
- bjz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 25
Hello.Érdekelnek azt itt emlitett kábelek, és szeretném megkérdezni hogy hol és hogyan tudnám meghallgatni öket.Szegedi vagyok és esetleg ha itt Szegeden már van valakinek ijen kábele szivessen meghallgatnám,vagy hogyan lehet azokhoz a proba kábelekhez hozzájutni?
Nekem van és kölcsön is tudom adni. Keress privátban, vagy a 06 harminc 363-58 negyvennégyen
nas:SynologyDS209--stream:Eversolo dmpA8--erősítő:2 db Eversolo F2 végfok (dual mono)--hangfal:Quadral Chromium Style 8 -Egyéb: Hivox Alces One
- Bicon
- Nincs visszaút
- Értékelés: 22
- Kapcsolat:
Hello.Érdekelnek azt itt emlitett kábelek, és szeretném megkérdezni hogy hol és hogyan tudnám meghallgatni öket.Szegedi vagyok és esetleg ha itt Szegeden már van valakinek ijen kábele szivessen meghallgatnám,vagy hogyan lehet azokhoz a proba kábelekhez hozzájutni?
Üdv!
A kábel kipróbálása az alábbi módon történik:
1. Kiválasztod milyen hosszúságú (0,5m-2m) és összetételű (ezüst-réz vagy sima ezüst) legyen a kábeled.
2. Elküldöm az árajánlatot amit majd előre utalás útját elküldhetsz
3. Ha kész a kábeled postázom a megadott címre
4. 1 hét próbaidő van a megérkezéstől számítva és ha nem tetszik akkor vissza küldheted
5. Amint megjött hozzám a kábel vissza utalom a pénzt amit kifizettél a postával együtt.
Remélem tudtam segíteni
Bicon Silver Cable - Az élethű hangzásért!
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Ki mit szeret. Addig én sem vettem észre, míg nem jöttek más kábelek, így a Bicon ment. Ettől függetlenül nem rossz kábel, de nem az én kábelem...
Köszönjük a véleményedet! Folyamatosan próbálunk fejlődni és valami újat adni és az egy hetes próba időszak is talán pont ebben az esetben a legalkalmasabb, hogy mindenkiszámára kiderüljön mit ad a kábel és ha nem felel meg az elvárásoknak nyugodt szívvel vissza adhassa.
Mikor próbáltam,én is azt éreztem,hogy a mélye kicsit kevesebb,mint a többi kábelemnek,de olyannyira,hogy valaki,észre sem venné,összességében,nagyon jó kábel,ár/értékét tekintve.
Ki mit szeret. Addig én sem vettem észre, míg nem jöttek más kábelek, így a Bicon ment. Ettől függetlenül nem rossz kábel, de nem az én kábelem...
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Üdv minden kedves fórumozónak!
Kisebb őszi kihagyást követően belevetettük magunkat a munkába így hamarosan új audio és tápkábelek is kipróbálhatóak/megvásárolhatóak lesznek.
Addig is IC kábelek terén folyamatosan a rendelkezésetekre állunk a már megszokott minőséggel és árakkal.
Árak: 6.000-18.000 Ft
Hossz: 0,5m-2m-ig.
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1140
Nálam nincs gond a mélyeivel sem, bár a Gothammal nem eresztettem össze.(Tuner farában GAC3 figyel, cd játszóból lóg a Bicon) - fenntartva, hogy mindez azért nyilván függ a rendszer többi elemétől is.
Mikor próbáltam,én is azt éreztem,hogy a mélye kicsit kevesebb,mint a többi kábelemnek,de olyannyira,hogy valaki,észre sem venné,összességében,nagyon jó kábel,ár/értékét tekintve.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6206
Próbáld ki, a lehetőség adott. Sztem ez Gothamnál sokkal jobb kábel, élénk, részletező, levegős hang, talán mélyekben nem annyira erős.
Nálam nincs gond a mélyeivel sem, bár a Gothammal nem eresztettem össze.(Tuner farában GAC3 figyel, cd játszóból lóg a Bicon) - fenntartva, hogy mindez azért nyilván függ a rendszer többi elemétől is.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
ÜDV Tamás!
Az összehasonlításban nem tudunk segíteni, de te magad is letudod tesztelni a kábelt.
Minden IC kábel rendelésre 1 hét próbaidőt adunk és ha nem tetszik a kábel vissza vesszük tőled!
Üdv!
Gotham GAC 4/1-essel hasonlította valaki össze?
Szívesen olvasnék véleményt.
Tamás
Próbáld ki, a lehetőség adott. Sztem ez Gothamnál sokkal jobb kábel, élénk, részletező, levegős hang, talán mélyekben nem annyira erős.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Az-X
- Fórumlakó
- Értékelés: 57
Üdv!
Gotham GAC 4/1-essel hasonlította valaki össze?
Szívesen olvasnék véleményt.
Tamás
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Köszönjük a fényképeket. Igen ahogy említetted egy újításunkként bevezetjük, hogy mostantól az új kábel rendeléseket alapértelmezetten zsugorcsővel megerősített változatban készítjük el.
Értelemszerűen aki a fém csatlakozókkal kéri a kábelét annak fekete zsugorcsővel készítjük.
Nemsokára további fotók várhatóak a kábelekről és egyéb újításként említeném meg, hogy a választékunk is hamarosan bővülni fog...
- filusj
- Nincs visszaút
- Értékelés: 20
Lehet kérni zsugsorcsővel is megerősítve az dugó tövénél (amit ezúttal is köszönök). Nekem így biztonságosabbnak tűnik.
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Köszönjük szépen a kritikádat a kábellel kapcsolatban, örülünk, hogy elnyerte a tetszésedet és reméljük még sok kellemes pillanatot fog okozni a jövőben is.
Kiegészítve a mondandóidat, igen jól tudod akinek nem tetszett a kábel az minden gond nélkül vissza tudja adni nekünk és mi maradéktalanul vissza térítjük a kifizetett összeget. Ennek a lehetőségnek természetesen van egy idő korlátja is mely 1 hétre terjed ki.
Emellett próbálunk rendszeresen új akciókkal kedvezni nektek és ez a jövőben sem fog változni!
Sziasztok. Nekem is megjött 2 pár IC.
Mindkettőnél érdekes hatás az első pár perc, mert az borzalom, de fél óra múlva már magukra találtak.
Sajnos sok időm nem volt a járatásra (főleg, hogy 2 párt kéne járatni és az is lehet, hogy az egyik többet ment , mint a másik), de ami kb. 10-10 órás üzemóra után a tapasztalat:
- ezüst: jobban részletez, a közepek-magasak szebbek, a hangok lecsengése hosszabb. Csövesekhez jobb választás.
- ezüst-réz: jobb a boogie-woogie, több benne a mély. Szerintem az angol cuccokhoz jobban passzol.
Mindkét kábel csinálja, amit kell, túlkapás nélkül adják vissza a zenét. Hosszan hallgatható mindkét változat, tényleg öröm velük zenét hallgatni.
Az eredeti kábel egy már nagyon jól bejáratott Cable Talk Reference 2, ami jobban részletez a közép és magas szekcióban, de nem szól olyan lágyan, egyenletesen, mint ezek az ezüst kábelek. Igaz, hogy vannak olyan hangok, amiket a Cable Talknál nem hallottam (akkor mégiscsak ezek részleteznek jobban?)
Összességében: best-buy akármelyiket választja az ember. Részemről valamiért mégis az ezüst mellé teszem a voksot.
Egy lehetőséget mindenkinek kéne adni neki. (A gyártó ezt lehetővé is teszi amennyire tudom. Mégpedig, hogy visszaveszi a kábelt, ha valakinek nem tetszik a kapott hang)
(Jumpert is vettem próbára, ami az én legnagyobb meglepődésemre is nagyobbat dobott a hangon, mint amire számítottam.)
- filusj
- Nincs visszaút
- Értékelés: 20
Sziasztok. Nekem is megjött 2 pár IC.
Mindkettőnél érdekes hatás az első pár perc, mert az borzalom, de fél óra múlva már magukra találtak.
Sajnos sok időm nem volt a járatásra (főleg, hogy 2 párt kéne járatni és az is lehet, hogy az egyik többet ment , mint a másik), de ami kb. 10-10 órás üzemóra után a tapasztalat:
- ezüst: jobban részletez, a közepek-magasak szebbek, a hangok lecsengése hosszabb. Csövesekhez jobb választás.
- ezüst-réz: jobb a boogie-woogie, több benne a mély. Szerintem az angol cuccokhoz jobban passzol.
Mindkét kábel csinálja, amit kell, túlkapás nélkül adják vissza a zenét. Hosszan hallgatható mindkét változat, tényleg öröm velük zenét hallgatni.
Az eredeti kábel egy már nagyon jól bejáratott Cable Talk Reference 2, ami jobban részletez a közép és magas szekcióban, de nem szól olyan lágyan, egyenletesen, mint ezek az ezüst kábelek. Igaz, hogy vannak olyan hangok, amiket a Cable Talknál nem hallottam (akkor mégiscsak ezek részleteznek jobban?)
Összességében: best-buy akármelyiket választja az ember. Részemről valamiért mégis az ezüst mellé teszem a voksot.
Egy lehetőséget mindenkinek kéne adni neki. (A gyártó ezt lehetővé is teszi amennyire tudom. Mégpedig, hogy visszaveszi a kábelt, ha valakinek nem tetszik a kapott hang)
(Jumpert is vettem próbára, ami az én legnagyobb meglepődésemre is nagyobbat dobott a hangon, mint amire számítottam.)
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Kedves fórum társak!
Ma hétfő van, 30. Ezzel remélhetőleg senkinek nem mondok újat, viszont amit fontos megemlíteni a mai napon, hogy ez az utolsó alakom az akciós kábel rendelésre. A pontos részletek a korábbi hozzászólásokban megtalálhatóak.
Nagyon örültünk, hogy ilyen sokan éltetek a lehetőséggel és rendeltetek tőlünk.
Aki még a mai napon este 8 óráig leadja rendelését az még részt vesz az akcióban.
További jó nyarat kívánunk mindenkinek!
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Üdvözlet a kedves fórum társaknak!
Akciónk miszerint: Ha 1 méteres IC kábelt vesztek akkor mellé ajándékba adunk még egy 1 méteres IC kábelt.
12 nap múlva vagyis a hónap végén lejár! Aki még nem élt a lehetőséggel és nem rendelt tőlünk ez egy kiváló lehetőség a pótlásra.
Árak: 6.000-18.000 Ft
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!
Egy új, nyár indító akcióval állunk most elő nektek.
Ha 1 méteres IC kábelt vesztek akkor mellé ajándékba adunk még egy 1 méteres IC kábelt.
Az akció érvényessége: 2014.06.06 - 2014 06.30.
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Üdv minden kedves fórum társnak!
Mint ahogy azt tapasztalhattátok sajnos régen voltak friss fotók a kábelről így szeretnék pár új képet feltölteni nektek vérfrissítés gyanánt.
Az ár továbbra is változatlan: 6.000-18.000 Ft
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Kedves fórum társak!
Elindítottuk új facebook oldalunkat melyet itt tudtok elérni https://www.facebook.com/bicon.silver
Az oldal folyamatosan frissülni fog újdonságokkal, akciókkal, fejlesztésekkel. Ezzel segítve, hogy mások is megismerjék a Bicon Silver termékcsaládot.
A fontosabb információkat természetesen itt is megosztjuk veletek.
Mindenkinek kellemes zenehallgatást kívánunk.
Bicon Silver Team
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
ÜDV Mindenkinek!
Akciónk miszerint:
Aki 2 pár egy méteres vagy hosszabb kábelt rendel annak ajándékba adunk egy pár fél méteres kábelt.
Akció érvényessége Április 4-30-ig tartott. Aki ma estig még leadja a meghirdetett akciónak megfelelően a rendelését az még részesül a kedvezményben.
Minden jót a kedves fórumtársnak!
- evola
- Fórumlakó
- Értékelés: 75
Szia!
Ment privát üzenet digit koax kábellel kapcsolatosan
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
- Bicon
- Nincs visszaút
- Kapcsolat:
Igen valóban hibáztunk bárkivel előfordulhat, hogy hibázik, aki dolgozik azzal előfordulhat, hogy időnként hibázik. A megrendelőt kár nem érte csak maximum nem Bicon silver kábellel hallgatja a rendszerét. Köszönöm mindenkinek a hozászolását építő kritika volt,és tudom van még miben fejlődnöm. Ha ezzel kapcsolatban lennének még kérdések pü-ben szívesen válaszolok.
Üdvözlettel:
Bicon
Úgy tűnt, hogy komoly kábelgyárostól rendelek, de ez egy elég nagy baki volt.
"ebben a formában használhatatlan mert egyforma dugók vannak rászerelve"
Az is érdekesnek tűnik, s kissé megmosolyogtatott, milyen szimmetrikus, de akár bármely más összekötő kábel esetén is, hogyan lehet mindkét végén "MALE XLR" csatlakozó?