Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vls Full Range interconnect kábel
Szóval akkor most jegelem kicsit ...
Szögeden tartózkodik, ott tesztelik.
Ha valakit érdekel még, szóljon.
na akkor ezt jól megutaztatom a "napfény városába"
Én is ezt a RCA kábelt használom ,egy nagyon drága kábelt cseréltem le rá.
ismeretlenül is tiszteletem a sorstársnak
örülök, ha mások is úgy gondolják, miszerint nem az árnak / márkának, hanem a fülünknek hiszünk inkább.
sokan meglepődnének, ha hallanák ... maga a vastagsága is olyan emberes-hüvelyujjas.
meg amúgy is ilyen
erre most nem adok 2 hét garit, viszont 1 hét tesztidőszakot igen
van is jelentkező, aki valszeg megkapja next weeken
Én is ezt a RCA kábelt használom ,egy nagyon drága kábelt cseréltem le rá.
erre most nem adok 2 hét garit, viszont 1 hét tesztidőszakot igen
van is jelentkező, aki valszeg megkapja next weeken
.
Azt csak halkan, lábjegyzetben jegyzem meg, hogy eddigi szerény tapasztalatom alapján NÉHA azért a nagy márkákat igencsak NAGYON elhomályosíthatják a "sufnituningos, mekkmesteres" -nek tűnő produktumok.
Ezzel egyetértek!
Ment PÜ!
ma még szerda van: nem mondok csütörtököt
egy bizonyos szint felett mindenképp érdemes kipróbálni. ha pl. a hangfalkábeled 6 számjegyű, akkor lehet, hogy ez az IC akkorát javít még a rendszereden, mint az előző hangfalkábeled és a mostani közti különbség.
(aláírva persze azt, hogy nem minden jó, ami drága. ezt osztom én is. a füled majd megmondja, ha adsz neki egy esélyt)
"Bátorság testvérek, bátorság!"
nincs az ajánlatban rizikó sztem ...
ki az a bátor, aki mer a rendszerének - és a kábelnek - adni egy újabb esélyt 1 próbára?
(mint írtam, letét ellenében ez természetesen természetes)
Szeretnék gyorsan válaszolni a 2 friss kommentre, melyet ezúton is köszönök:
1. Igen, Farkas István Úr (itt-ott rákeresve lehet találni kommentet, véleményt - vegyes előjelzéssel)
2. Igen, ha most Nála rendel valaki új kábelt, akkor 70 ezerért vállalja / kolbász.
Akciósan 3 db-ot 180-ért. Én biztosan kipróbálom a kábeled, mivel más hifista is megcsillogtatta már nekem ez irányú erőfeszítéseit.
Azt csak halkan, lábjegyzetben jegyzem meg, hogy eddigi szerény tapasztalatom alapján NÉHA azért a nagy márkákat igencsak NAGYON elhomályosíthatják a "sufnituningos, mekkmesteres" -nek tűnő produktumok.
Hát, sajna ez van: valóban komoly a szitu.
Ezért írtam, hogy elvihető, meghallgatható - ha nem tetszik, akkor még akár fikázható is ...
Vagy csak egyszerűen: "köszi, de nem tetszik / nem illik / nem jött be", vagy "nagyon nem", vagy akár lehet durvábbat is. Utána.
Köszi.
t
Ennyiért már jó lenne tudni wtf Farkas István?
Tehát az 1 pár IC 100pénz?
Lehet hogy beállok én is a kábelgyártók sorába
Tehát az 1 pár IC 100pénz?
Lehet hogy beállok én is a kábelgyártók sorába
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Ez azért ennél lényegesen jobb kábel (azt is mondhatnám, hogy ... jó), még ha kicsit lazára is vettem a figurát
Mint írtam, letét ellenében saját rendszerben meghallgatható, és elég a kezdeti sérülések után visszahozni (ti. amit az első hátasok után lehet szerezni)
VLS (Virtual Live Sound) IC kábelek eladók
Farkas István(?) Úr kis keze és műhelye által, megrendelésre készített, egyedi kábelek. Mondjuk azt, hogy high-end? :fly:
Tudtommal Farkas Úr - és termékei - igen megosztó személyiség, akárcsak mindannyian
1 pár analóg RCA
1 db digit IC
A kábelek igen jó állapotban vannak, 1 m-esek + csavaros-szorítós csati, igen merevek és vastagok. emlékeim szerint mintha a hangjuk is elég jó lenne...
meg kell hallgatni, akár saját rendszerben is megoldható. (ha illik bele, csodát mível...)
én ezeket egy korábbi rendszeremhez vettem, nagyon szerettem őket és a hangjukat, de már nincs szükségem rájuk.
szalámi áron adom őket, úgy egyszerűbb számolni: ára szálanként 50 ezer HUF.
mail to: tanczi@hotmail.com