Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Wireworld Atlantis 2X3m hangfal kábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 134

Re: Wireworld Atlantis 2X3m hangfal kábel

Hozzászólás Szerző: Shelby »

Nagyon jó, " hangú " kábel , akár 4 X 3m is gyártható belőle.
:napsut: 90ezer Ft :napsut:
 "Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. "  ESTERHÁZY PÉTER

Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 134

Wireworld Atlantis 2X3m hangfal kábel

Hozzászólás Szerző: Shelby »

2x 3 méter hosszú, monovezetékes ( Bi-Wire ). Az alkalmazott formatervezési minta szabadalmaztatott és Symmetricoax design névre hallgat. Hasonló tervezési megközelítést alkalmaz az OCOS a hivatalosan ajánlott kábelek gyártása során a Dynaudio hangszórókhoz (kivéve, hogy az OCOS nem dupla, hanem szimpla koaxiális felépítésű.
Kábel mérete 4 x 12 AWG (= 4 x 3,3 ). Ha egyetlen vezetékként csatlakozik, a keresztmetszete 2 x 6,6
Ára. 95 ezer Ft
Megtekinthető Budapesten
Érdeklődés email vagy privátban .
d.jpg
d.jpg (76.99 KiB) Megtekintve 311 alkalommal
IMG_20250110_172205209.jpg
 "Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. "  ESTERHÁZY PÉTER

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”