Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Doky féle ezüstözött hi-fi hálózati, táp kábel 140 cm (+ csatlakozók) méretben
- kovacs704
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
Re: Doky féle ezüstözött hi-fi hálózati, táp kábel 140 cm (+ csatlakozók) méretben
Kábelek átadásra kerültek! Köszönöm a lehetöséget!
- kovacs704
- Nincs visszaút

Re: Doky féle ezüstözött hi-fi hálózati, táp kábel 140 cm (+ csatlakozók) méretben
Árát 10ezer ft/db ra módositom + Futár ha valaki ugy szeretné!
- kovacs704
- Nincs visszaút

Doky féle ezüstözött hi-fi hálózati, táp kábel 140 cm (+ csatlakozók) méretben
Eladó fentnevezett tápkábelek uj állapotban 4 éve vettem dokytól nagy megelégedéssel használtam de rendszer leépités miatt nics szükségem rájuk!
Idézem a hirdetést:Eladó a címben szereplő (1 db komplettem szerelt) nagy tisztaságú ezüstözött réz kábelből készült táp / hálózati kábel.
Gyárilag ónozott árnyékoló harisnyával is rendelkezik, valamint "kígyóbőr" borítást kapott.
A csatlakozók Oyaide klón IEC és Schuko csatlakozók, melyek aranyozottak ill ródiumozottak.
A kábel hossza 140 cm + a csatlakozók (155 cm)!
Ára 15 ezer ft/db Foxpost oké ha elviszed mind a 2 darabot akkor foxpost esetén állom a küldést! személyesen minusz 2 ezerft
Helyileg Budapest X ker
Idézem a hirdetést:Eladó a címben szereplő (1 db komplettem szerelt) nagy tisztaságú ezüstözött réz kábelből készült táp / hálózati kábel.
Gyárilag ónozott árnyékoló harisnyával is rendelkezik, valamint "kígyóbőr" borítást kapott.
A csatlakozók Oyaide klón IEC és Schuko csatlakozók, melyek aranyozottak ill ródiumozottak.
A kábel hossza 140 cm + a csatlakozók (155 cm)!
Ára 15 ezer ft/db Foxpost oké ha elviszed mind a 2 darabot akkor foxpost esetén állom a küldést! személyesen minusz 2 ezerft
Helyileg Budapest X ker