Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Neotech NECE-3001 fejhallgatókábel
Re: Neotech NECE-3001 fejhallgatókábel
Elkelt ! Zárom .
Szia ! Ezt a kábelt egy Focal Celestee fejhallgató gyári kábele ( ami csak 1,5 méter ) helyett használtam pár alkalommal. Ott nagyon is érzékelhető javulást éreztem. Egyéb kérdésekre a megadott e-mail címen , vagy telefonon szívesen válaszolok.
-
akos.milibak
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Szia!
Érdekelne a 3,5mm-es verzió. Csak nem vagyok még biztos benne, hogy a Fiio FT1 fejhallgatómnak hozna-e hangzásbeli különbséget a gyári pár ezer forintos kábeléhez képest?
Üdv: Ákos
Érdekelne a 3,5mm-es verzió. Csak nem vagyok még biztos benne, hogy a Fiio FT1 fejhallgatómnak hozna-e hangzásbeli különbséget a gyári pár ezer forintos kábeléhez képest?
Üdv: Ákos
A kábelek ára : 25.000.-ft / darab, együtt- 45.000.-ft.
A kettő együtt : 55.000.-ft
Neotech NECE-3001 fejhallgatókábel
Eladó kettő darab Neotech NECE- 3001 mk3 fejhallgató kábel. Mindkettő darab 2 méter hosszú, Kácsás csatlakozók,és szerelés.Új állapot ,meghiúsult fejhallgató projekt miatt eladók. Szabványos dugókkal ( 3,5mm, 6,3mm ). A kábel jelenlegi listaára 18.000.-ft/ m . Helyileg Mór város. Elérhetőség: tel: 70-520-1088, e-mail : raczb88@gmail.com
Ár : 30.000.-ft / darab.
Ár : 30.000.-ft / darab.