Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Siltech Explorer 270P Basic tápkábel - csatlakozók nélkül - eladó
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Re: Siltech Explorer 270P Basic tápkábel - csatlakozók nélkül - eladó
Az irányár 32000Ft-ra csökken.
Október 31-én pénteken a Bicske - Tatabánya - Kisbér viszonylaton lehetséges átvétel, ha valakinek megfelelő.
Október 31-én pénteken a Bicske - Tatabánya - Kisbér viszonylaton lehetséges átvétel, ha valakinek megfelelő.
-
andrej81
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
- Kapcsolat:
Siltech Explorer 270P Basic tápkábel - csatlakozók nélkül - eladó
Eladóvá vált egy Siltech Explorer 270P Basic tápkábel, csatlakozók nélkül. A csatlakozókat én szedtem le róla, mert egyéb projekthez szükségesek.
A képek most készültek a konkrét darabról. Maga a kábel emlékeim szerint innen származik a fórumról, olyan 10 éve szerezhettem be.
Mérete: 1 méter, ami a blankolt részek nélkül mért.
Irányára: 35 000Ft
Átvétel Bp. III. ker. Flórián és Stop Shop viszonylaton, XIII. kerület északi része, illetve egyeztetve a tágabb környéken.
Extra opció okt 25-én szombaton kora délután Szolnokon, illetve valamennyire "útközben".
A képek most készültek a konkrét darabról. Maga a kábel emlékeim szerint innen származik a fórumról, olyan 10 éve szerezhettem be.
Mérete: 1 méter, ami a blankolt részek nélkül mért.
Irányára: 35 000Ft
Átvétel Bp. III. ker. Flórián és Stop Shop viszonylaton, XIII. kerület északi része, illetve egyeztetve a tágabb környéken.
Extra opció okt 25-én szombaton kora délután Szolnokon, illetve valamennyire "útközben".