Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tiglon MS-12SPII
- KCs
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 43
Re: Tiglon MS-12SPII
A kábelek elkeltek, így zárom.
- KCs
- Kezdő Fórumlakó

Re: Tiglon MS-12SPII
A 2x2,5 m-es kábel elkelt.
A rövidebb kábelre is volt jelentkező , így egyenlőre az elsőbbség az övé. De az még elméletileg vihető .
A rövidebb kábelre is volt jelentkező , így egyenlőre az elsőbbség az övé. De az még elméletileg vihető .
- KCs
- Kezdő Fórumlakó

Re: TIGLON MS-12SPII
Elfelejtettem írni, hogy minden formában lehet keresni, ahogyan csak tetszik. Nem csak privátban!!! ( Minek a fórum, ha.....)
Tel.: +36 20 943-9738
Tel.: +36 20 943-9738
- KCs
- Kezdő Fórumlakó

Tiglon MS-12SPII
Sziasztok!
Eladó 2 db garnitúra TIGLON hangfalkábel. Az egyik a címben szereplő MS-12SPII 2x2,5 m-es gyári dobozos kábel banándugókkal mind a két végén.
A másik kábel is kvázi ugyan ez, csak egy régebbi (eredeti) verzió. Az is banándugós 2x1,25-1,2 M hosszú kb dugóvégeken mérve.
Hangjukról kvalitásukról nem írnék, szerintem aki TIGLON kábelt keres, az tudja miről szól ez. Talán csak annyit, hogy az árukon túlmatatnak hangi kavlitásukban.
Az dobozos MS-12SPII ára 85eFt. A rövid szett ára pedig 25eFt. ( Első körben egyben szeretném eladni. )
Megnézni Miskolcon lehet. De tudom küldeni is a szokásos feltételekkel.
MS-12SPII képek: Rövid TIGLON képek:
Eladó 2 db garnitúra TIGLON hangfalkábel. Az egyik a címben szereplő MS-12SPII 2x2,5 m-es gyári dobozos kábel banándugókkal mind a két végén.
A másik kábel is kvázi ugyan ez, csak egy régebbi (eredeti) verzió. Az is banándugós 2x1,25-1,2 M hosszú kb dugóvégeken mérve.
Hangjukról kvalitásukról nem írnék, szerintem aki TIGLON kábelt keres, az tudja miről szól ez. Talán csak annyit, hogy az árukon túlmatatnak hangi kavlitásukban.
Az dobozos MS-12SPII ára 85eFt. A rövid szett ára pedig 25eFt. ( Első körben egyben szeretném eladni. )
Megnézni Miskolcon lehet. De tudom küldeni is a szokásos feltételekkel.
MS-12SPII képek: Rövid TIGLON képek: