Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó egy Audioquest Vodka 48 HDMI kábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
potty6
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Re: Eladó egy Audioquest Vodka 48 HDMI kábel

Hozzászólás Szerző: potty6 »

KÖSZÖNÖM,

a tájékoztatást,
azt meg különösen, hogy ilyen diplomatikus szövegkörnyezetbe helyezve jelezted, hogy
ezek szerint ez tuttira egy "utángyártott" példány, sőt, ez a madzag (alighanem ill. bizonyosan) egy hamisítvány.
Természetesen visszavonom a terméket és mindenkitől elnézést kérek, nem volt szándékom senkit megtéveszteni.

(És bár így most én jó kis összeget buktam el ezzel, de az sokkal rosszabb lett volna, ha továbbadva én okoztam volna - még ha jóhiszeműen és ismerethiányosan is - másnak kárt.
És csupán azért nem éltem én magam ezzel a kézenfekvő ellenőrzési móddal, mert kb. 6-8 éve vettem a hazai forgalmazó üzletében egy AQ Carbon 4K-s hdmi-t, és láttam, hogy időnként maga a gyár változtatott, és talán nem is egy alkalommal ugyenezen Carbon kábel csatlakozókra nyomtatott feliratain és némileg tán a dizájnon is. Sőt, úgy tűnt, a feliratozás még égtájanként, ill. piaconként is más és más volt, és még azon kábelek is változtak idővel.)

cserkesz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 186

Hozzászólás Szerző: cserkesz »

Össze tudod hasonlítani, hol a felirat, milyen a profil, stb.
Csatolmányok
aq-hdmi-vodka-48gb.jpg
aq-hdmi-vodka-48gb.jpg (72.89 KiB) Megtekintve 287 alkalommal

potty6
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

100.000 Ft.

potty6
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

110.000 Ft.

potty6
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Eladó egy Audioquest Vodka 48 HDMI kábel

Eladó egy

Audioquest VODKA HDMI 48Gbps, 8K-10K-s kábel 1 méteres kiszerelésben.

Fórumtársunktól, 'vighkaroly'-tól vettem tavaly télen - egy MARANTZ SR8015 házimozi erősítővel együtt.

A kábelhez nincs doboz és számla - de mivel engem is gyakran hatalmába kerít egy-egy kábel vétele kapcsán az 'utángyártós félsz', elmondom:

én aligha hiszem, hogy
aki (mint ő, anno) egy Marantz SR8015-öt megvesz, majd idővel elad, az - személyesen elhozván nekem bő 100 kilométerre a kiszemelt erősítőt úgy -, hogy (direkt személyes kérésemre) elhozná mellé a saját, az erősítővel általa is együtt használt kamu/'utángyártott' vagy bármiképp megfirkált, netán nem eredeti AQ Vodkáját is.
Merthogy azzal (is) próbáltuk ki nálam a végül részemről meg is vett Marantz SR8015 erősítőt és a vele hozott Vodka hdmi kábelt.

(Egy nappal előbb 'jofogas'-on direkt vettem egy meghirdetetten is kamu Vodka hdmi-t 10ezerért (ironikus, de mint kiderült, ennyit megért),
majd több,

4K-s,
eredeti Dolby Atmos/Dolby Vision
valamint
DTS-HD Master demó felvételekkel,
klasszikus a-b tesztekkel elbíbelődve
hasonlíthattam össze a Marantz SR8015-öt használva, az - erősítőt eladó, 'vighkaroly' jelenlétében - az eredeti és a kamu AQ Vodka hdmi kép/hangbeli különbségeit.
Markáns benyomásokkal gazdagodtunk...)

De a kábel letét ellenében természetesen elvihető, kipróbálható.

ÁRA: 120.000 Ft.

Érdeklődni itt a fórumon privátban vagy a 06/30-942-3015 számon du. 3h után.
Személyes átvétel Budapesten vagy csomagkét leginkább Foxpost.
Csatolmányok
IMG_20250710_193924.jpg
IMG_20250710_193846.jpg
IMG_20250710_193821.jpg

Lezárt

Vissza: “Kábelek”