Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Malac6011 fórumtárs által gyártott fonott tápkábel 1,8m
- kokosmith
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Re: Malac6011 fórumtárs által gyártott fonott tápkábel 1,8m
Elkelt a kábel. Zárom a hirdetést!
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+
- kokosmith
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Malac6011 fórumtárs által gyártott fonott tápkábel 1,8m
Sziasztok!
Eladó Malac6011 fórumtárs által gyártott, kiváló minőségű és hangzású hármas fonott tápkábel, 1,8 méter hosszban, L alakú fali dugóval. A fali csatlakozó kb. 10-20 fokban el van forgatva, mert csak így fért el abban a dugaljban, ahova be volt dugva. Köszönöm mégegyszer neki is, hogy ennyire egyedi igényeket is kiszolgált! 2022 január óta használtam tökéletes megelégedéssel.
Átvehető Sződligeten, illetve Budapest 13. kerületben munkanapokon.
Postázni kizárólag előre utalás után, a vevő terhére tudom.
Érdeklődni privát üzenetben.
Ár: 25.000 Ft
Képek:
Eladó Malac6011 fórumtárs által gyártott, kiváló minőségű és hangzású hármas fonott tápkábel, 1,8 méter hosszban, L alakú fali dugóval. A fali csatlakozó kb. 10-20 fokban el van forgatva, mert csak így fért el abban a dugaljban, ahova be volt dugva. Köszönöm mégegyszer neki is, hogy ennyire egyedi igényeket is kiszolgált! 2022 január óta használtam tökéletes megelégedéssel.
Átvehető Sződligeten, illetve Budapest 13. kerületben munkanapokon.
Postázni kizárólag előre utalás után, a vevő terhére tudom.
Érdeklődni privát üzenetben.
Ár: 25.000 Ft
Képek:
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+