Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Human Audio A1 RCA IC 1m

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Linner
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 36

Re: Human Audio A1 RCA IC 1m

Hozzászólás Szerző: Linner »

Sziasztok!
Legyen az ár 40eFt.

Linner
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Upsz! Nem is lényegtelen részlet…bocs.
Az ár 50eFt.
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III

Bzoli63
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: Bzoli63 »

Üdv, az ár lemaradt!

Linner
Nincs visszaút
Nincs visszaút

IMG_8789.jpeg
IMG_8790.jpeg
IMG_8788.jpeg
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103

Linner
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Human Audio A1 RCA IC 1m

Sziasztok!
Eladó a címben szereplő összekötő kábelpár. Pár éve vettem újonnan a Human Audio-nál Büdszenti Pétertől.
Nálam phono és az előfok közt szolgált, de a mostani rendszeremben az előfokba integrált phono-t használom, így már pár éve a szekrényben várja jobb sorát.
A kábel szép állapotban van, sérülés és kopás nem látszik rajta, hossza 1m. Doboza nincs, nem is volt :smile29:
A kábelek belépő oldalán a típusnak megfelelő A1 feliratú csatik vannak, a másik oldalon viszont mivel akkor volt az alkatrész, alapanyag és minden hiányos időszak, Péterék egy igényes szorítós csatlakozót szereltek rá. Én nem bántam, mert amúgy is jónak tartom ezt a megoldást. Teszek majd fel képeket, azon látszik.
Kecskeméten átvehető, illetve a vevő terhére és felelősségére csomagküldővel előreutalás után tudom küldeni.

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”