Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vertere Pulse-Redline hangsugárzókábel
Re: Vertere Pulse-Redline hangsugárzókábel
Akár 2 pár 3 méteres is eladó lehet, ha éppen valakinek erre lenne szüksége.
Eladnám, mert használni nem tudom, más kábel pedig kellene. Mivel beszámítás, csere-bere ajánlat sincs, az árat leviszem 220 e Ft-ra. Ez az alja.
xlr/rca
autokorrektor beleszólt... :)
autokorrektor beleszólt... :)
Up.
Előző hozzászólás értelemszerűen tárgytalan.
1,5 méteres xlr/rá beszámítás továbbra is érdekes, xlr esetében akár csere is.
Előző hozzászólás értelemszerűen tárgytalan.
1,5 méteres xlr/rá beszámítás továbbra is érdekes, xlr esetében akár csere is.
Vasárnap estig egy ajánlatra (nem hi-fi-s :)) választ kell adnom, így holnap kora estig az ár 235 e Ft. Ha összejön jó, ha nem, úgy is jó.
A beszámítást kiegészítem 1 - 1,5 méteres RCA összekötővel is (ez esetben is Siltech ST-18 IQ, vagy Vertere érdekelne elsősorban). Kíváncsiságból még 1,5 méteres Puritan Classic, Classic+ is szóba jöhet.
Mivel fiókban áll kihasználatlanul, ezért 1,5 méteres xlr összekötő csere ajánlaton is elgondolkodnék, az összekötő kábelt legalább ki tudnám használni.
G
Mivel fiókban áll kihasználatlanul, ezért 1,5 méteres xlr összekötő csere ajánlaton is elgondolkodnék, az összekötő kábelt legalább ki tudnám használni.
G
1,5 méteres xlr kábel beszámítás érdekes lehet kb. 50 e Ft értékig. Elsősorban Siltech ST 18 IQ kábel érdekelne.
Adott esetben ha baráti áron eladó is akad, vevő is lehetek rá.
Adott esetben ha baráti áron eladó is akad, vevő is lehetek rá.
A Vertere nem gyakran hirdetett márka, így viszonyításképpen: Transparent Plus hs kábelpárt cseréltem erre. Az én fülemnek az itthoni komponenseket nem volt kétséges a csere.
2 pár van, az egyik marad is.
2 pár van, az egyik marad is.
Vertere Pulse-Redline hangsugárzókábel
Eladó Vertere Pulse-Redline hangsugárzó kábel, 2*3 méteres. A 2*2 méteres párnak a listaára jelenleg 404.440,- Ft, ennek az ára 275.000,- Ft. Hibátlan, még a fóliát sem vettem le róla, doboza megvan. Audiophile Salonban vettem.
https://audiophile-szalon.hu/termek/ver ... fal-kabel/
Megnézni, meghallgatni Balatonalmádiban lehet, csomagküldés is mehet.
Üdv.
Gergő
https://audiophile-szalon.hu/termek/ver ... fal-kabel/
Megnézni, meghallgatni Balatonalmádiban lehet, csomagküldés is mehet.
Üdv.
Gergő