Elkeltek!
Millió köszönet az AVX-nek a lehetőségért!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynavox LS Line 1,5 méteres szerelt hangfalkábelek (3 db)
- laczkovic
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 4
Dynavox LS Line 1,5 méteres szerelt hangfalkábelek (3 db)
Kedves Fórumtársak!
Dynavox LS Line szerelt hangfalkábeleimet bocsájtom vásárra.
Egyik oldalán eredeti Dynavox szerelésű banándugókkal, másik oldalán KáCsás Y-al, illetve ugyancsak KáCsa banándugókkal, amiket ma frissítettem (vadonatújak!!!).
Két évig szolgálták a rendszerem, napi használatban. Bejáratáson abszolút átestek. Frontokat és centert szolgáltak (ma reggelig)
Eladásuk oka, hogy a rendszert egységesítettem kábel szinten.
Darabár: 12.500 HUF
Postázás lehetséges, előreutalással, a vevő terhére.
Amennyiben mindhármat viszi valaki, úgy a postát (automatába) állom, s úgy a végösszeg is kedvezőbb: 33.000 HUF.
Helyileg Gyálon találhatók, de személyes átvételre egyeztetett helyen akár Budapest dél-keleti negyedeibe is elviszem.
Érdeklődni privátban, vagy a hetvenes-385kilencven24-es telefonzámon lehet.
(előre is elnézést a képek minőségéért, de a telefonom, vagy én, ennyire vagyunk képesek)

Dynavox LS Line szerelt hangfalkábeleimet bocsájtom vásárra.
Egyik oldalán eredeti Dynavox szerelésű banándugókkal, másik oldalán KáCsás Y-al, illetve ugyancsak KáCsa banándugókkal, amiket ma frissítettem (vadonatújak!!!).
Két évig szolgálták a rendszerem, napi használatban. Bejáratáson abszolút átestek. Frontokat és centert szolgáltak (ma reggelig)
Eladásuk oka, hogy a rendszert egységesítettem kábel szinten.
Darabár: 12.500 HUF
Postázás lehetséges, előreutalással, a vevő terhére.
Amennyiben mindhármat viszi valaki, úgy a postát (automatába) állom, s úgy a végösszeg is kedvezőbb: 33.000 HUF.
Helyileg Gyálon találhatók, de személyes átvételre egyeztetett helyen akár Budapest dél-keleti negyedeibe is elviszem.
Érdeklődni privátban, vagy a hetvenes-385kilencven24-es telefonzámon lehet.
(előre is elnézést a képek minőségéért, de a telefonom, vagy én, ennyire vagyunk képesek)