Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Note Vz összekötő kábel
Re: Audio Note Vz összekötő kábel
Elkelt. Köszönöm!
Sziasztok!
Úgy tűnik el fog kelni
Jegelem.
Úgy tűnik el fog kelni
Jegelem.
Sziasztok!
Úgy tűnik el fog kelni
Jegelem.
Úgy tűnik el fog kelni
Jegelem.
Sziasztok!
Van egy új ajánlat:
Van egy 75 cm-es AN-Vz is (ugyanaz, mint a hosszabb). Ezen a másikról leforrasztott P dugók vannak. Mivel sokat használt, a felirat nagyon halványan vagy nem is látszik, már amikor 2010-11 körül megvettem, már akkor is nagyon halvány volt. Ha viszi valaki mindkét kábelt, megkapja 490 ezer Ft-ért. Csak meghallgatással és helyszíni mustrával ajánlom a vételt. Mindkét kábel hosszú évek óta van nálam. A 75 cm-es eredetileg egy 150 cm-es volt, ehhez jutottam hozzá és, hogy tudjam hallgatni, kettévágtam.
Mivel ez a kábel is szenzációsan szól, a belső felépítése, forraszthatósága ugyanolyan, mint a másiké, ezért biztosan AN Vz. Volt QSSC, V, Vx kábelem is, a két Vz klasszisokkal jobb, mint a többi. Az ára amiatt ennyi, hogy a felirat felismerhetetlen. A 4 P dugó maga is nagy érték. Aki mint én is, hallgatná és nem azért veszi, mert eladogatná, annak ez elég jó üzlet, olcsóbb így, mint amikor megvettem. A későbbi félreértések miatt javaslom a helyszíni meghallgatást és tüzetes vizsgálatot, ezért elviszem Budapesttől értelmes távolságig.
Vasárnap jutok haza, akkor teszek fel fényképeket.
Van egy új ajánlat:
Van egy 75 cm-es AN-Vz is (ugyanaz, mint a hosszabb). Ezen a másikról leforrasztott P dugók vannak. Mivel sokat használt, a felirat nagyon halványan vagy nem is látszik, már amikor 2010-11 körül megvettem, már akkor is nagyon halvány volt. Ha viszi valaki mindkét kábelt, megkapja 490 ezer Ft-ért. Csak meghallgatással és helyszíni mustrával ajánlom a vételt. Mindkét kábel hosszú évek óta van nálam. A 75 cm-es eredetileg egy 150 cm-es volt, ehhez jutottam hozzá és, hogy tudjam hallgatni, kettévágtam.
Mivel ez a kábel is szenzációsan szól, a belső felépítése, forraszthatósága ugyanolyan, mint a másiké, ezért biztosan AN Vz. Volt QSSC, V, Vx kábelem is, a két Vz klasszisokkal jobb, mint a többi. Az ára amiatt ennyi, hogy a felirat felismerhetetlen. A 4 P dugó maga is nagy érték. Aki mint én is, hallgatná és nem azért veszi, mert eladogatná, annak ez elég jó üzlet, olcsóbb így, mint amikor megvettem. A későbbi félreértések miatt javaslom a helyszíni meghallgatást és tüzetes vizsgálatot, ezért elviszem Budapesttől értelmes távolságig.
Vasárnap jutok haza, akkor teszek fel fényképeket.
350 ezer az ára. Keressetek megadott számon.
Szia, ha érdekel, szívesen elviszem, meghallgatod és semmi gond ha nem veszed meg. Egyeztessünk majd ha úgy döntesz. A telefonszámom ott van lejjebb.
Üdv:
Laci
Üdv:
Laci
Izgatja a fantáziámat...
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
A kábel most Budapesten van, szívesen elviszem meghallgatásra.
Aki alkudni szeretne, keressen nyugodtan, a telefonszámom lejjebb megtalálható.
Kicsit feljebb hozom.
A kábel vihető 400 ezer Ft-ért.
Nagyon jó hangú kábel,főleg a P dugókkal melynek db-ja legalább 20 deka ezüst. 

Kicsit feljebb hozom. Nagyon jó kábel, nem akadt nagyon sokáig versenytársa ebben az árkategóriában.
Szia!
Igen, jól gondolod. A WBT dugós kábel most Budapesten van, a P másik kábelen van, de az otthon Zalában, szóval ahhoz várni kellene, mert én nem akarom barmolni. Nehéz forrasztani de szívesen elviszem házhoz külön külön is ha kell. Próbálni is lehet. Amíg nem fix a vásárlás nem szívesen vetetem le.
Üdv:
Németh László
Igen, jól gondolod. A WBT dugós kábel most Budapesten van, a P másik kábelen van, de az otthon Zalában, szóval ahhoz várni kellene, mert én nem akarom barmolni. Nehéz forrasztani de szívesen elviszem házhoz külön külön is ha kell. Próbálni is lehet. Amíg nem fix a vásárlás nem szívesen vetetem le.
Üdv:
Németh László
Tehát akkor. Ha valakit érdekelne a P csatlakozós megoldás a jelenlegi WBT-vel 450eFt.a kábel ára +50eFt a 4db P csatlakozó és marad rajta a WBT is? Csakhogy pontosabban értelmezzük.
Audio Note Vz összekötő kábel
Sziasztok!
Eladó egy pár Audio Note Vz ezüst összekötő kábel. A kábelen látható felirat Audio Note Custom Made Signal Cable. Szerintem 20 éves lehet legalább. A hossza a két vége között 1 méter, az RCA dugók végei között 90 cm. A P dugóket nagyon régen lecseréltem ezüst WBT-kre, mert szerintem jobban szólnak. 12-13 éve vehettem Busánszky “Ear” kollégától. Pár képet teszek majd fel de le kell csökkentenem a méreteit.
Budapesten vagy Zala megyében vehető át. Az ára 450ezer Ft. Ha valaki nagyon hiányolná a P dugókat, akkor plusz 50 ezerért leveszem a másikról de az átforrasztást majd a vevőnek kell megoldani.
Eladó egy pár Audio Note Vz ezüst összekötő kábel. A kábelen látható felirat Audio Note Custom Made Signal Cable. Szerintem 20 éves lehet legalább. A hossza a két vége között 1 méter, az RCA dugók végei között 90 cm. A P dugóket nagyon régen lecseréltem ezüst WBT-kre, mert szerintem jobban szólnak. 12-13 éve vehettem Busánszky “Ear” kollégától. Pár képet teszek majd fel de le kell csökkentenem a méreteit.
Budapesten vagy Zala megyében vehető át. Az ára 450ezer Ft. Ha valaki nagyon hiányolná a P dugókat, akkor plusz 50 ezerért leveszem a másikról de az átforrasztást majd a vevőnek kell megoldani.