Az RCA kérdés megoldódott, így a beszámítás már nem opció.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Luxman JPC-15000 XLR kábel
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 481
Re: Luxman JPC-15000 XLR kábel
Utoljára Hat Te ugrasztotta előre 2025.05.25., vas. 07:16-kor.
Re: Luxman JPC-15000 XLR kábel
Tisztelt fórumtárs!
Érdeklődöm a kábel iránt. Kérem hogy számoljon be a szubjektív élményeiről. Milyen hangja van?
Köszönöm és várom válaszát,
üdvözlettel Gábor
Érdeklődöm a kábel iránt. Kérem hogy számoljon be a szubjektív élményeiről. Milyen hangja van?
Köszönöm és várom válaszát,
üdvözlettel Gábor
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 481
Luxman JPC-15000 XLR kábel
Erősítő váltás miatt eladó, egy pár hónapos LUXMAN JPC-15000 XLR kábel. (Az új erősítőn nincs XLR kimenet)
Link: https://www.luxman.com/product/detail.php?id=29
Anyaga: nagy tisztaságú 7N CLASS D.U.C.C. 99,99998% tiszta réz
(7N-Class D.U.C.C.(Dia Ultra Crystallized Copper): Using the world's highest purity of copper, while keeping the same crystal size of conventional high-purity conductors, D.U.C.C. allows for an even higher grade conductor with optimized alignment of the crystal structure resulting in significantly improved conductivity dedicated for high end audio cables. D.U.C.C. is a registered trademark of Mitsubishi Cable Industries, Ltd)
Cardas, Siltech, Lessloss RCA csere érdekelhet..
Ár: 210.000ft
Pest megye, budai oldal, szállításban BP-én és a Dunántúlon rugalmas vagyok.
Link: https://www.luxman.com/product/detail.php?id=29
Anyaga: nagy tisztaságú 7N CLASS D.U.C.C. 99,99998% tiszta réz
(7N-Class D.U.C.C.(Dia Ultra Crystallized Copper): Using the world's highest purity of copper, while keeping the same crystal size of conventional high-purity conductors, D.U.C.C. allows for an even higher grade conductor with optimized alignment of the crystal structure resulting in significantly improved conductivity dedicated for high end audio cables. D.U.C.C. is a registered trademark of Mitsubishi Cable Industries, Ltd)
Cardas, Siltech, Lessloss RCA csere érdekelhet..
Ár: 210.000ft
Pest megye, budai oldal, szállításban BP-én és a Dunántúlon rugalmas vagyok.