Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla Aura Reference V2/2
- Peger
- V.I.P.

- Értékelés: 133
Re: Valhalla Aura Reference V2/2
Köszönöm a fórumnak a lehetőséget, zárom a hirdetést.
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
- Peger
- V.I.P.

- Peger
- V.I.P.

Valhalla Aura Reference V2/2
Sziasztok
címben szereplő fantasztikus tápkábel eladó 1,33 cm hosszúságban. Megbízásból hirdetem, de bekötöttem hallgattam egy ideig és hát akar maradhatna is... Arany, platina alapanyagú kiváló megénítettségű ebben a szegmensben könnyen kezelhető viszonylag hajlékony tápkábel. Hangjáról sok beszámoló olvasható de vigyétek mert egy helyre még keresek tápkábelt de oda nekem túlzás lenne. Hibátlan állapotban Budapesten a XIII kerületben átvehető.
Képek hamarosan...
Ára 320e és ez most kivételesen FIX.
Üdv
Peger
címben szereplő fantasztikus tápkábel eladó 1,33 cm hosszúságban. Megbízásból hirdetem, de bekötöttem hallgattam egy ideig és hát akar maradhatna is... Arany, platina alapanyagú kiváló megénítettségű ebben a szegmensben könnyen kezelhető viszonylag hajlékony tápkábel. Hangjáról sok beszámoló olvasható de vigyétek mert egy helyre még keresek tápkábelt de oda nekem túlzás lenne. Hibátlan állapotban Budapesten a XIII kerületben átvehető.
Képek hamarosan...
Ára 320e és ez most kivételesen FIX.
Üdv
Peger
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee